Vyšší, vyšší, nejnižší.

18:19

Něco takového si může dovolit jenom tenhle chlap...

Po zimní "ekologické" kolekci, nad kterou mnoha lidem zůstává rozum stát (Co tím chtěl Karl říct? Jako že je proti globálnímu oteplování? Že chce zachránit lední a jiné medvědy? Že leskimo bude zase in?), je tady přezdvěst příštího léta.

Chanel Resort 2011

Těch 87 modelů představuje jakousi všehochuť vyextrahovanou z 70 let a jejich okolí. (Neznám tak dobře tu dobu, abych roztřídila každý kousek, ale Pramo, ročník 1973, to vystihuje docela dobře.)
Najdete jak typický Chanel, tak nějaké ty hipíky a kovboje.

Zajímavé je ale něco jiného. Totiž, boty.
Jakoby tahle přehlídka byla reakcí na můj předešlý post :-D
Tady totiž slečny chodí boso, v plochých gladiátorkách nebo v sandálkách, jaké jsem nosila na základní škole, s podpatkem max 3cm.

Úplně nejzajímavější je to, co to dělá s modelkama. Holky se místy smějí, žádné "kamenné tváře ala Chuck Norris" a jejich postavy zdaleka nevypadají tak vychrtle, jak si obvykle troufáme tvrdit.
Ano, Freja Beha Erichsen má nožičky jako hůlčičky, ale taková Jac, holka u které by jeden pochyboval, že není vyválená z plastelíny a natažená, má kýtičky že by se nejeden kanibal oblíz :-D

Co závěrem? Za poslední dva měsíce se mi tuk přesunul z pasu na stehna. Ale kašlu na to. Před létem přestanu pít kafe a "barevné žblumby", tím se mi odbourá případná celulitida, a pak hurá, zpátky do trenek. A jestli budu chtít mít nožičky jak srnka, místo placatých sandálů si obuju ty které přidávají aspoň deset čísel.
To by v tom byl čert, aby to nezafungovalo, když na molech a fotkách to pracuje jedna radost.

You Might Also Like

0 komentářů