Na sluníčku ukáží svou pravou tvář...

12:29

...upíři a pitomci.
Já nejsem upír, na světle se nelesknu. Já jsem to druhé. To, co je červené a úpí, popřípadě to, co je strakaté.

Neopaluju se. Nikdy jsem nebyla v solárku a nestydím se za to.
Jsem jako zvířátka na severu a s roční dobou měním barvu.
V zimě jsem bílá, na jaře zeleno-modrá (to mám tak světlou pleť, že mi po celém těle prosvítají žilky), v létě bronzová (skvěle se maskuju na naší podlaze "mořený buk") a na podzim se to většinou vyšoupe do béžova.

Letos se s deštěm a zkouškovým protáhlo jaro až do konce června...ještě před týdnem jsem měla krásnou jednolitou barvu slonové kosti. Po třech dnech na sluníčku mám ruce jako slabší stupeň "solárkové můmie", včera při štípání dřeva mi zrůžověla ramena a díky mojí pitomosti mám exluzivně vypálená ramínka.
Nohy se nějak neopálily.

Myslím, že dnešní sbírání borůvek mi taky spíše přidá barvu na ramenách, než na břiše a stehnech, kde bych to potřebovala. (Celulitida vypadá lépe na opálených nohách než na neopálených...)

Celá ta neestetika nerovnoměrně opáleného těla má ale jednu výhodu.
Už mě nikdo nebude chtít fotit nahatou :-D

You Might Also Like

7 komentářů

  1. tak to jsme dvě, jsem na tom úplně stejně, jediná část těla, která se mi při prvních paprscích vždy opálí, je můj nos, jinak jsem jak sýr:)
    Ada

    OdpovědětVymazat
  2. tak to já se neopálím nikdy ani trochu...když jsem na slunku trochu dýl, tak se spálím, že to hrozně bolí a pak se mi kůže oloupe a je zase sýrově bílá....ale už jsem si nějak zvykla, že vždycky proti ostatním vypadám jako pracovník cementárny :-)

    Jana

    OdpovědětVymazat
  3. Za to já jsem už konečně chytla pořádnou hnědou barvu přes to, že jsem přírodní blondýna. Hurá... horší je, že teď odjedu na dva tejdny na sever a zase mi to všechno sleze :-D

    OdpovědětVymazat
  4. taky bývám celoročně bílá, v létě když se trochu opálim tak to vidím maximálně jen já na přechodu plavek a nezahalené kůže:D

    dříve jsem z toho byla dycky naštvaná, ale zvykla jsem si na horší nedokonalosti u mě na těle.)

    OdpovědětVymazat
  5. Hm...já jsem s tímhle nikdy neměla problémy, dokonce jsem se dřív ani nenatírala opalovacíma krémama. A teď? ej šak!!!Na obličej 50, bo z 30 alergie na slunce,a na tělo min. 25, bo 15 nezabrala - alergie na sluunce!!!

    Každopádně..nemám skoro žádné pihy( jen na nose, rtech a pravé ruce:D..) a tobě to upřímně závidím!!!

    měj se krásně. B

    Jo...a salon byl Avenue..;)

    OdpovědětVymazat
  6. bila kuze je nejkrasnejsi, to vedeli uz v renesanci ,-)

    OdpovědětVymazat
  7. ty šaty jsem si koupila v prosinci v Austrálii, líbily se mi na věšáku a docela se mi líbily i na mě, když jsem si je zkoušela...ale teď jsem si je po dlouhý době vzala na sebe a nějak se v nich necejtím, navíc už se mi teď ani moc nelíbí..

    OdpovědětVymazat