Leskimo a plyš

11:00

Ne vždycky jsme nuceni volit mezi životem a smrtí čtyřnohého tvora. Od té doby co byla vynalezena umělá hmota se lidé snaží napodobit kožešiny...a dneska už se jim to daří tak, že rozdíl nepoznáte ani z blízka.

Běžný lovec ovšem neoplývá naducanou peněženkou a tak jde umělá kožešina mimo něj. Pro tuto sezónu ale exituje ještě třetí cesta. Plyš a leskimo. Zvláštní materiály, kdysi používané téměř na vše, které je možné koupit za nevysokou cenu v obchodech s látkami. Paní se na vás asi bude divně koukat, protože tyhle role tam mají spíše pro výrobu deček a přehozů přes kanape, ale nevšímejte si toho. Věřte návrhářům. Kupte si dlouhý nebo krátký chlup, trochu podšívky a těšte se na výsledek.
Dalším místem kde se vyskytuje tato kořist jsou klasicky staré skříně a sekondhandy. Pokud budete mít štěstí, narazíte třeba na plyšový kabátek z počátku šedesátých let, treba ještě z pravé vlny.










Věříte značce Miu Miu? Tak si kupte leskimo fialové, s vlasem který vypadá jako srst hrubosrstého jezevčíka za blátivého dne ;-)

You Might Also Like

0 komentářů