Lovecká sezóna

21:28

Dámy a pánové, tak nám zanedlouho vypukne nová lovecká sezóna. Určitě už máte naštudované všechny ty nóbl časopisy na křídovém papíře, na které my, obyčejní lovci, nemáme finanční prostředky. Víte co lovit?

Já, jako správný knihomol jsem se pokusila si trendy vyhledat tak nějak podomácku. To je klasika, nejdříve stáhnete fotky ze všech přehlídek ze všech čtyř fashionweeků, potom je pořád dokola projíždíte a třídíte, až vám z toho vypadnou nějaké ty trendy, které jsou silnější (v případě, že téměř neexistuje přehlídka na které je nenajdete), nebo slabší.

Rok se nám přehoupl do dalšího desetiletí a to znamená jedinné. Jsou tady zpátky lichá čísla. Je libo 50. léta? Nebo máte raději hippies? A což takhle móda kolem roku 1993? Pamatujete?
Ano, to všechno vystrkuje růžky a pokud to nebuší na dveře, určitě to zanedlouho přijde.

Dalším významným faktorem je konec finanční krize. Kdybychom měli dát na předpovědi návrhářů, čeká nás zase pár tlustých let, jako ty krávy, co vystupují z Nilu. Na mušce je pro tento podzim všechno, co souvisí s luxusem.

Nebo budeme věřit návrhářské předpovědi počasí? Oblečte se, přichází globální ochlazování, vyřvávají lední medvědi od Chanelu.

Dokonce i pro zaryté příznivce jednoduchosti se něco najde.

Připravte si zbraně, půjdem na ně!

(Jsem dneska taková nějaká roztěkaná, omluvte prosím ten uvolněný styl, plný skrytých výkřičníků.)

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Durduin, naopak, ja zase musim pochvalit!

    Sice to mas jinak nez my smrtelnici (coby stylistka), ja uz mam proste svuj styl a obcas si z "mody" neco vyberu, jinak jedu porad v tom stejnem (s odbockami jsem uz skoncila).
    ALe co obdivuji a doporucuji vsem Fashionbloggerkam, udelat presne to stejne co Ty (stahnout a sjet prehlidky), protoze ja mam proste pocit ze to je posledni dobou hodne o tom-blondesalad neco vidi v elle, poridi to, podle toho si to koupi dalsi holky,a takhle se to vsechno siri. Ja si kolikrat rikam, kdyz vidim ty celebrity(herecky, zpevacky), ze na to kolik maji penez tak jedou casto v tom stejnem, ze nemaji cas se ohlizet po jinych vecech (nez lebkovy satek o dmqqueena) nebo jsme my zenske fakt tak natvrdle ze si z cele kolekce jedna vybere satek a ostatni ho musi mit stejny...(pak kdo je tu roztekany :-D, jsem se dostala zase nekam)

    OdpovědětVymazat
  2. stiahnuť fotky z fashion weeku,triediť,prehliadať???:)
    VEď sme na Slovensku,Česku..preboha.To by už kto robil?či..?

    ale pekne napísané...neboj pochopila som tú nadsádzku

    ináč,chcem sa poďakovať za tvoj komentár k mojim fotografickým prvotinám-už pracujem na svojom zlepšení.

    OdpovědětVymazat
  3. Oli celá tvoje lvecká série se mi moc líbila a fakt mě bavila! dík! :)

    OdpovědětVymazat