Pavel Brejcha - Line

22:28

"Ahoj, jdeš zítra na Brejchu?" "Ahoj, ne nejdu, nemám lístky..." "Na to se neptám, já mám lístky, tak pojď se mnou..."

A tak jsem šla. Šla jsem na přehlídku návrháře, kterého jsem do té doby znala jenom z vyprávění o tom, že je to ten nej vyučující v celé Plzni. Že je prostě dobrej. Jak moc? Na to jsem byla zvědavá...

První co na přehlídce upoutalo pozornost byly masivní květinové čelenky a jemně podtupírované culíky modelek, které spolu s lehkým líčením vytvářely dívčí až romantický look. Tohle ale rozhodně nebylo to nejdůležitější.

Hlavním bodem programu uvedeného fotografie mi bloggerek byly modely samotné. Mě zvedly ze židle košilové šaty a to rozhodně ne v tom špatném slova smyslu. Šaty tohoto střihu jsem si navykla nosit v těch největších parnech, protože tělu poskytují dostatek prostoru, a stejnětak je ráda obleču i ve dnech kdy je deštivo, tak akorát na vysoké boty a legíny. Podobně nesmrtelnou stálicí mého šatníku jsou i sukně, vpředu kratší, které Pavel Brejcha představil dokonale propracované a elegantní, tak jak to já ušít nedokážu ani kdybych se postavila na hlavu a stříhala ušima. Za zmínku stojí i úzké kalhoty (které ale pro zadky veliksoti 40 asi nejsou vhodné). Bílá, černá, odstíny modré a pár doplňkových studených odstínů jsou fajn protikladem toho, co je aktuálně v obchodech, s obligátní vínovou v čele. Příjemně osvěžující!

Zdroj: Maud Homme

Takže jaký že to ten Brejcha je? Moc dobrej! Opravdu.

Více:
pavelbrejcha.com
Line na FB

(Navíc má teď novou marketingovou ředitelku Katarínu Král, takže o něm najisto ještě dost uslyšíme. )

S Katarínou Král, která to zařídila a Alicí, na jejíž foťák nás vycvakli. 
Ps: Když se na sebe před odchodem z domu dívám do zrcadla, připadám si celkem hezká, zajímavá, že mi to i sluší. A pak mě nědko vyfotí a všechno je pryč. Máte to tak taky?

You Might Also Like

2 komentářů

  1. Já už se teď hodně těším na jeho další kolekci, hádám, že nezklame:)

    http://taktedyano.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Dneska jsem si říkala, že když ráno odcházím z domu, tak si připadám v pohodě, pak ve škole kouknu do zrcadla, je to hrůza, pak se v tom utvrdím v zrcátku u auta. A pak dojdu domů, mrknu do zrcadla a zase si říkám, že je to v pohodě,že co blázním... :D Asi mám kouzelný zrcadlo doma... :D

    OdpovědětVymazat