PFW + BFW = Marcel Holubec

10:00

Sobotní večer PFW neskončil s odchodem poslední modelky v prádle Zuzky Kubíčkové. Během chvilky byl celý kouzelnický koutek uklizen a mohlo začít další show, tentokrát pod taktovkou slovenského návrháře Marcela Holubce. Bratislavští bratři nám poslali to nejlepší, co bylo vidět u nich, a jako obvykle, se nespletli. Marcel Holubec, o kterém si toho můžete dost přečíst na blogu Tonbogirl, se představil v plné parádě.

Minimalistické nasvícení, minimalistická hudba, minimalistická choreografie, a rozhodně ne romantické oblečení. Kontrast oproti Staré škebli byl obrovský.
Modely v černé a bílé, doplněné o stříbrné zipy, lesklé plochy, řetízky, průhledný tyl... i když toho bylo dost, rozhodně to stálo za to. Pánské i dámské modely byly doplněny rukavičkami a látkovými šperky, někdy použitými jako náhrdelníky, jindy jako čelenky. Průsvitné košile přímo volaly o doplněné prádlem od Zuzky Kubíčkové a vazba mezi oběma show byla i v jiné rovině. Jestliže nad dámským prádlem s průstřihy kalhotek vzdychali pánové, Marcel Holubec jistě potěšil přítomné dámy. Nedokážu si vysvětlit, proč by jinak po mole kráčel svalovec ve vypasovaném průsvitném triku a mikroslipech. Ženy to ale hned pochopily a odměnily ho potleskem. :-D

http://koktail.pravda.sk

http://koktail.pravda.sk
Loli, vidíš to? zdroj: koktail.pravda.sk

Co na něj říkáte?  zdroj: koktail.pravda.sk
Kdybych si s této přehlídky měla vybrat, pak rozhodně bílé košile a černé šortky, které byly vzadu delší než vpředu. Celou dobu jsem ale musela myslet na Loli, která má sice teď v NY lepší zábavu, ale tyhle kousky by ji určitě nadchly.



You Might Also Like

0 komentářů