Ráda se miluje...

20:20

Nejsem zastánce moc osobních postů. Koho by zajímala úchylná ženská?
Jenomže je mi taková zvláštní chvíle...

Jsem šťastná až skoro brečím? Unavená? Kdoví.

Dneska jsem byla pošesté v práci. "Dobrý den, Olga K, Pivovary Staropramen" mi rezonuje hlavou stejně jako hlasy telefonistek od okolních stolů, příjemné, inteligentní, roztomilé i nesnesitelně arogantní.
Mám práci až do roku 2012 (jakoby to pak už nebylo potřeba) Vydělávám. Nebudu závislá na rodičích....můžu se vdávat?

O půl osmé vyjdu, rychlé kličkování mezi slimákama, do půl páté se sluchátkem na uchu, pak stejnou sestou zpátky, ale to už prší, nebo svítí slunce a slimáci jsou zalezlí.

A doma čeká muž. V úterý a čtvertek, krátká pauza a pak s ním, do jeho světa.

Zoufalá z celodeního sezení se pokouším o tytéž pohyby, co on zvládá lehce, jakoby se vznášel. Tam kde jsou jeho ruce jako dva ocelové pruty, já lehce hladím vzduch, zmateně jako lopatky pokaženého mlýna. Tělocvična páchne muži, s každým slovem mistra se hne obrovská síla lesklých svalů. Snažím se, napínám svoje hubené údy a voda z kohoutku se přes mé tělo vpíjí do trička, slepuje vlasy a kape na podlahu.

Ostrá čínština rozráží vzduch ztuhlý soustředěním.

A pak, kouzlo, měký ručník, lehké suché oblečení a ven, do večerní Prahy. Nohy jakoby se ani nedotýkaly chodníku. Zpocená jako myš lítám po Jeho boku.

Nebo večer, sedíme vedle sebe a držíme se za ruce.

Sobotní pouť, nedělní čočková polívka. Pondělní snídaně.

Dělám palačinky, až se vrátí z tréningu, bude mít v břiše dva číze a pořád ještě hlad. A poslouchám Karla Plíhala. Zpěváka, s nejkrásnějším hlasem co znám a s texty plnými erotiky.

Byt voní sladce jako letní podvečer. A já se zase těším.

Na to až zítra večer zase svedu svůj velký vnitřní boj a ve středu ráno budu kulhat s namoženými třísly. A na ty palačinky.

A na něj. Hlavně na něj.
Jakuba.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. opět nádherný článek a zajímavé počtení...:)

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda se miluje je moje nejoblíbenější Plíhalova písnička a teď si jí furt musím zpívat...
    a každé slovo každá věta je perfektní... co je to za sport? vždycky jsem chtěla něco bojového dělat ale nějak to neklaplo...

    OdpovědětVymazat