Mafia party fashion show

11:52

Pátek se, mimo šílených nervů nesl v mafiánském duchu. Na plakátě zvoucím na Mafia párty se hned za "fashion show" skvělo moje jméno.

Moje první přehlídka.

Aby jste tomu rozuměli, spolupracuju s jednou v budoucnu známou zpěvačkou a herečkou kterou mimo jiné baví pořádat párty v různých klubech. Tahle "na zkoušku" měla otestovat, jestli program dokáže dotáhnout nějaké lidi do zapadlého klubu v Praze - Řepích.
První test = neplacená práce.

Oznámení o mojí účasti mi bylo zděleno když jsem zrovna usrkávala víno z poloprázdné lahve kdesi u Vranovské přehrady a tak jsem všechno odkývala, neuvědomujíce si důsledky.

Takže realita? Nebyl "sponzor", modely se měly vytvářet z "vlastních zdrojů", nebyly peníze, modelky do toho musely jít dobrovolně zadarmo. Proto jediná podmínka pro zůčastněné byla - boty velikosti 39-40 - aby se všechny dámy vešly do kousků z mého botníku.

Z téměř 30 přihlášených jsem 25 odpověděla, že je beru. Zpátky se ozvalo 8 a postupně odpadávaly tak, že tři hodiny pred přehlídkou jsem měla potvrzené pouhé čtyři modelky.

Přijít z práce, nabalit hadry, boty, česání do tašek...Díky bohu za mého muže, který měl jet na víken s chlapama z práce a nejel. Nakonec jsme do klubu dorazili včas a s plnou polní. Jaké bylo moje překvapení když na místě byly i modelky, o kterých jsem si myslela že nepřijdou?

V klubu bylo všechno "dokonale připravené". Deset ženských se mělo oblékat líčit a česat na prostoru 3x3 metry, zpola zastavěném židlema a mrazákama. Personál klubu se vyznačoval jistým stupněm arogance, Lucie - pořadatelka - byla kdoví kde a holky poslušně seděly a čekaly co bude. Zabraly jsme celé pódium, zaplnily ho oblečením a botama ... a taky mou maličkostí na pokraji nervového zhroucení, protože když cestou na přehlídku vidíte autonehodu a projíždíte kolem dědy v bezvědoumí, s kaluží krve pod hlavou, na klidu vám to nepřidá. Nakonec se po urputném boji podařilo z mnou a modelkama donesených věcí utvořit pár obstojných mafiánských outfitů, které snad měly hlavu a patu ... a to už nás personál natlačil do toho příšerného kamrlíku, kde nebylo k hnutí, natož k nadechnutí.
V rychlosti jsem holky učesala, vizážistka-modelka-fotografka-stylistka Nina je namalovala a pak už zbývalo jen čekat a čekat...
Klub byl pustý. Na baru se sice pohybovala malá skupinka návštěvníků, ale šest postav nepovažuju za dostatek. Přehlídka se odkládala na dobu, kdy se nahrne více lidí. Pořád nikdo nešel, holky se nudily... a pak to po razpačitém uvedení vypuklo. Nebyla choreografie - chtěla jsem, aby to bylo divadlo, show, ne jenom hloupá prezentace oblečení.
Na pódium jsem vztoupila až nakonec, když už bylo po všem a tak zatím šťastně doufám, že se to povedlo. Každá modelka předvedla dva outfity, divadlo zkončilo, servaly ze sebe šaty a v 11:00 už byl milý klub pust jakýchkoli krásných dívek.

Pusto - prázdno
Hoky čekají až to vypukne


Bojová porada v "kamrlíku"


Lucie


Tady už se směju...


Krásná Míša

Nikol


Markétka - jedno z nejroztomilejších stvoření co znám.


Dominika a Míša


Heh? Co ještě chcete?


Posezení na pódiu.


Milenky


Dcery


Milenka, drsňačka a vdova


Vdova, vždy úžasná Nina


Vdova Eva - překvapení večera


Příprava v "kamrlíku"


Co na to říct?
Nevím jako to vypadalo z vnějšku, ale já mám dobrý pocit. Na to, že to byla moje první přehlídka coby stylistky, jsem nic nepodělala.

Taky nevím co na to řeknu, až uvidím video.

Díky vám všem, co jste to se mnou zvládli.

Modelkám, fotografům, mému muži, Lucii, Nině ...
Bez vás by to nešlo.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Jééžiš, to zní jako solidní stres. Ale vypadá to, že jste to zvládly jedničkově, moc vám to všem na fotkách sluší!

    OdpovědětVymazat
  2. prečítala som to celé a ja na tvjom mieste by som od nervov asi zinfarktovala:D ale keď máš z toho na koniec dobrý pocit,tak je to super:)

    len k outfitom,mne sa veľmi nepáči ako sú oblwečené "dcery" markéta a nikol

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě dcery taky nic moc - vůbec bych tam nehledala mafiózní podtext, jedna jako Anička ze mlejna, druhá jako nenápaditá maturantka... Tobě to ale slušelo fakt úžasně!

    OdpovědětVymazat