Chcete mě? (zvířecí)

20:42

Nezavírejme před tím oči.




Každý rok se narodí spousta koťat které nikdo nechce.

Pamatujete si na "Kočičí lásku"? Tohle jsou jejich děti.

Někteří ještě nemají úplně přebarvené oči a se zatahováním drápků se taky občas perou. Mají měsíc. A dva z nich budou bezdomovci.

Pruhovaný kocourek


Zrzavý kocourek a hnědo-mourovatá kočička. (pijí u mámy)


Menší zrzek - průzkumník a dobrodruh, vzadu jeho větší zrzavý brácha z předchozí fotky.


Králice - rebel. Teta malých králínků.


Králíčátka od staré králice. Narodily se jenom dvě, proto jsou tak velké. Dvojčata je za poslední týdny pořád nosila takže se vůbec nebojí.


Králínek. Je jako sněhová vločka, nadýchaný, voňavý senem, běloučký.

Kdyby se vám kterékoli z mláďátek líbilo a chtěli by jste ho, ať už za účelem mazlení nebo chovu, kdyby jste chtěli z kotěte, které čeká život vesnické polotoulavé kočky, vychovat svého domácího tygra nebo oživit genofond své králíkárny a tím zachránit ušákům život, dejte vědět.

Jsem ochotná zvířátko dopravit až do Prahy. Přála bych jim lepší kočičí život než měli jejich rodiče, před nastěhováním se k mojí babičce.

You Might Also Like

4 komentářů

  1. jezis to je smutny :((( ja bych kotatko chtela ,ale bohuzel prace mi to nedovoli, byla by chudak kocicka sama cele dny doma, to by ji asi nebavilo a ja bych se citila spatne! Je od tebe hezke, zes sem dala tenhle post...

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím, úžasný článek. Já osobně by jsem okamžitě brala toho roztomilouše ze čtvrté fotky a když ještě píšeš že je zvídavej tak nelze odolat! Ale bohužel ho nemám jak dopravit z Prahy do Brna:(

    OdpovědětVymazat
  3. To jsou roztomilá mláďátka!! Akorát ta první šnečí fotka mě trochu vyděsila :D

    OdpovědětVymazat
  4. ach zrovna scháním zrzavé kotě. Nebydlíš náhodou někde u slovenska jižneji? nechávám mail kdyby náhodou jo ;) (drink.more.tea zavinac seznam.cz)
    a.

    OdpovědětVymazat