Ó obuv

21:24


Tak jsem dneska po skoro týdnu vylezla z domu, ve škole si napsala zkouškový test z účetnictví a trochu se odměnila.

Se všemi lidmi, kteří tvrdí, že ve slevách se nedá nic koupit, musím nesouhlasit. Já jsem si vybrala. Místo abych se za zkoušku odměnila něčím malým, jako třeba plánovaným lakem na nehty, nastoupila jsem na špatnou tramvaj která mě vyhodila před Palladiem.
Co jsem měla dělat?

Prostě jsem neodolala, prošla část obchodů a zpátky domů se dobelhala s úlovkem.
V Reserved jsem našla vlněný svetr, přesně podle mých požadavků na extrémní žravost.
(jestli se odhodlám fotit své outfity, ukážu vám ho)
A pak už jsem se dívala jenom po botách, ve snaze splnit své předsevzetí, hlavně po těch na podpatku. Až potom co jsem si odnášela hned dva páry obuvi, shledala jsem, že se mnou není něco v pořádku. Kupuju si pořád ty stejné boty, jenom s malými obměnami.

Zrekapitulovala jsem botník a posuďte sami. Buď mám vyhraněný styl, nebo jsem naprostý antitrendový blázen.

Boty číslo jedna


Lodičky z Bati, staré téměř dva roky. Byly se mnou na všech castinzích, odchodila jsem v nich několik přehlídek a doteď jsou mi dobrým společníkem, zejména když si modelka nedonese vlastní "jehly"


Dnešní úlovek

Po okopaných oxfords, jaké nosí na západě už snad každý a které se v Topshopu objevují v ubohé kvalitě za šílenou cenu jsem toužila už dlouho. Lesklé botky, přesně takové jako mají tanečníci-muži na latinu, jsem za slušnou cenu nesehnala. Až teď. Jenom si nejsem zcela jistá, k čemu je budu nosit.


Podzimní radost

Typické oxfords, na poměrně vysokém podpatku. Deichmann. Koupila jsem si je na podzim jako první stylovou věc, ještě během kurzu.


Další dnešní úlovek

Hledáte pohorky na kramflíčku a dva tisíce za ty z Bati vám přijdou moc? Tyhle stály jenom 400, jsou pohodlené a prostě boží. Na další měsíc je asi nevyzuju.


Kousek historie

Moje kozačky. Ubrečela jsem tehdy maminku i tatínka a nakonec mi je Ježíšek přinesl. Jsou kožené, nahoře zateplené a poměrně pohodlné. Ale musela jsem se odhodlávat, abych je zase vytáhla ze skříně. Chtěla jsem být modernější, ne 4 roky pozadu. Snad jsou nadčasové.

You Might Also Like

14 komentářů

  1. na kolenou prosím prozraď mi kde jsi sehnala ty druhé botky? to je můj sen!
    a vůbec - všechny se mi líbí...ach musím se naučit chodit na podpatkách...

    OdpovědětVymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  3. Pro nadšence: oba nové páry jsou z Pimkie

    OdpovědětVymazat
  4. Na boty máme stejný vkus a boty ubrečené-ty jsou opravdu nadčasové, takže gratuluji k vlastnění takového kousku.
    Jinak moc se mi líbí předchozí článek i s fotkama, taková mám moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj:) Jsem z male vesnicky mezi Opavou a Ostravou a puvodne z Opavy, kde uz ale vic jak sest let nebydlime:)Jinak ty druhe boty jsou nadherne!!! Podobne bez uspechu shanim uz docela dlouho. Teda uspech by byl, kdyby ceny nebyly tak vysoke, ale taky se mi za ne nechce davat moc penez...

    OdpovědětVymazat
  6. ahoj teď jsem četla na nějakém blogu tvůj komentář, tak jsem se chtěla zeptat jestli jsem správně pochopila že chodíš na VŠE?

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. no ráda bych se na něco zeptala, kdyby ti to nevadilo..přemýšlela jsem o VŠE, nejspíš o mezinárodních vztazích, tak jsem se chtěla zeptat, jaký máš na tu školu a obor názor, jako celkově...a jestli ty si spokojená s tím, co jsi si zvolila a proč si si to zvolila..příští rok maturuju, a nemám sebemenší představu na jakou VŠ se mám hlásit...a nikdo mi prostě o volbě své vysoké školy nedokáže říct nic kloudného..předem moc děkuji a omlouvám se za ,,otravování"

    OdpovědětVymazat
  9. boty cislo 2. a 3. jsou super, leskle boty "na latinu" (ale bacha ty na latinu maj podpatek pansky, tancovala jsem nejakou dobu :D:DD
    nos k cemukoliv, holcickovsky saty tim zrozvernis a panskej look jeanu ci kalhot podtrhnes skvele :)

    OdpovědětVymazat
  10. všechny se mi líbí!! možná až na ty první, není to uplně můj styl.....já bych si je třeba nekoupila, ale nejsou špatný :) jinak ty polobotky jsou úžasný? můžu se zeptat, odkud a za kolik je máš? a pak taky jeste ty 4.??? diky moc:) at se ti pohodlne nosi ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj,
    mohla by jsi mi prosím tě pošeptat, kde jsi koupila ty 4. boty? :)
    Byla bych ti moc vděčná!
    Barb

    OdpovědětVymazat
  12. Milá barb..ty boty byli v Pinkie..ale řekla bych že jenom dva nebo tři dny, protože už tam nejsou

    OdpovědětVymazat