Fyzika

13:20

Zákon akce a reakce, reakce a akce.

Tak tedy, akce, reakce na reakci.

Akce:
Objevil se názor, že jsem nafoukaná zakomplexovaná kráva.

Reakce:
Snažím se nebýt nafoukaná, jak vidno, se mi to nedaří a cokoli co napíšu tak působí. Celkem mě to mrzí, protože v 90% věcí o módě se považuju za průměr a to co píšu na blog je popis mého boje, pokusů se z toho nějak vyhrabat. Snažím se číst časopisy o módě, snažím se používat kosmetiku, snažím se znát návrháře. Ale za půl roku toho prostě umím málo, méně než ten nejposlednější z vás.
(Tak mě napadá, asi se musím tvářit nafoukaně abych zakryla právě tu nevědomost)

Ano, jsem zakomplexovaná a snažím se si uměle zvedat sebevědomí. Jak? Píšu blog a čekám na komentáře, které všechny čtu a čítím se u toho jako narkoman. Blog jsem původně založila proto, abych se nějak dostala na lookbook.nu, o módu jsem se začala zajímat proto, že je to obor, ve kterém může být, na rozdíl od jazyků, biologie, matematiky nebo fyziky, dobrý každý. Svoje komplexy si pečlivě pěstuju už skoro 21 let. Nesnažte se mi je brát, já vám ty vaše taky neberu. (většinou)

A k tomu poslednímu? Co říct než: BŮŮŮŮ ...
Krávy mám ráda, jsou to milá zvířata a ono oslovení je mým jménem, zejména pokud zlobím svého tátu. V okamžiku, kdy by jiný muž odepínal řemen, on to shrne jedním slovem.



Prosím, když už jsme u toho, máte nějaké další dotazy nebo připomínky, od těch silně sakastických až po ty plné sprostých slov?
Ráda vám na vaše dotazy odpovím.

You Might Also Like

11 komentářů

  1. Hm, no mě přijdeš vážně moc milá, baví mě číst tvé články.

    Spíš by mě zajímalo, jestli tě krávou nazval někdo tady na blogu???

    OdpovědětVymazat
  2. holka já tě prostě žeru!!! i s komplexama! mám jich taky požehnaně a o umělém zvyšování sebevědomí bych mohla vydat knihu... (u mě jsou to především tetování ale teď už i ten blog - taky sem narkoman!)
    a k tý nafoukanoti - víš toho dost snažíš se dost a seš dobrá (asopň podle mě - teď bojuju s těma komplexama)... a fakt na mě nepůsobíš nafoukaně...a jestli ti tohle někdo napsal tak v tom vidim spíš závist... moje máti říká - mě může urazit jen inteligent! tak se nedej! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Klidně dovolím tvému stěnému egu ještě více se tetelit, jelikož si o tobě taky rozhodně nemyslím, že bys byla jakkoliv nafoukaná a já-nevím-co! Normální, inteligentní dívka, která umí psát a hezky se vyjadřovat, je hezká, ač nás neustále přesvědčuje o opaku a pokroku retušovacích programů :)

    Snad ti tahle má upřímná slova alespoň malinko napomohla ke zlepšení nálady ...

    OdpovědětVymazat
  4. nedalo mi to a musela jsem si vyhledat ten komentář, který se tě snaží urazit..

    přísahám, že já jsem ho nepsala...ale ta věta v tom smyslu, že si tam nedala jména návrhářů, že ten kdo se zajímá to ví, a ten kdo to neví, tak se asi nezajímá nebo tak něco..já s tím nesouhlasím..řekla bych, že o módu se zajímám celkem dost, ale většinou nepoznám, že tento návrhář ušil tohle a tenhle tohle...protože mi to připadá zbytečné..a nic z toho nemám, když to poznám...nehledě na to, že ty šaty jsou kolikrát tak podobné, že i kdybych chtěla tak to nepoznám...

    a nafoukaně na mě rozhodně nepůsobíš, ani arogantně,ale překvapilo mě, že jsi zakomplexovaná, na mě si vždy působila zdravě sebevědomě....

    ale jinak, nepůsobíš na mě namyšleně nebo arogantně...to rozhodně ne

    OdpovědětVymazat
  5. pardon, nějak jsem si ten koment po sobě nepřečetla, takže teď víš dvakrát, že namyšleně nepůsobíš;-)

    OdpovědětVymazat
  6. me bavi cist tvoje clanky,ale aroganci v nic trochu vidim,zvlast mi prijde, ze jsi stejne jako par ostatnich slecen, zasedla na Leopardovou, soudim to z ruznych komentaru vsude mozne.
    Nechapu proc, protoze ji cte vic lidi,nez ostatni?

    Petra

    OdpovědětVymazat
  7. To Petra: Na Sandru ani na nikoho jiného vysazená nejsem. Neznám je, nikdy jsem s nimi nemluvila a popravdě, ráda bych poznala většinu holek "naživo". Ona třeba Nadia ví, že jsme si moc nepadly do oka ze začátku, ale teď se docela shodneme (myslím) Ano, je jednoduché odsuzovat lidi ale já, pokud je v něčem narážka, se snažím spíše vyvolat diskusi, která třeba všechny zůčastněné posune dopředu.

    OdpovědětVymazat
  8. to Lenka: ten koment...jo, je to hloupě napsané. já sama většinu věcí nepoznám. Na těch trendech postupně dělám už od vánoc, původně jsem obrázky třídila do složek podle návrhářů ale když došlo na barvy, tvary...všechno se pomíchalo a já nemám sílu hledat co je od koho. Jinak řečeno..taky se nezajímám.

    OdpovědětVymazat
  9. to myslíš vážně? že sama nevíš, co od koho je? to je fakt síla
    a pak se div,když si lidí myslí, že jsi arogantní

    OdpovědětVymazat
  10. Skvěle jsi to napsala.Rozhodně si nemyslím, že bys byla arogantní kráva:D...Ale co je lepší? Být chudinka, hodná holčička, která je vždy milá a slušná..? Nebo mít trochu ostré lokty? Já volím druhou variantu...

    A tvůj blog mě baví, z toho, co píšeš, jde poznat, že jsi inteligentní, krásná, a vůbec ne kráva ( a jen tak mimochodem, matka mě také občas častuje tímto krásným českým "oslovením":)

    OdpovědětVymazat
  11. pro anonymní - já si naopak myslim že ona není arogantní... dává najevo i svou vlastní nevědomost...ale myslim si že trochu přehání a přece jenom ví víc než třeba...já! spíš by mě zajímalo - ty anonyme víš od koho to je? znáš všechny návrháře? a vůbec - proč navštěvuješ tenhle blog? já prto že mi příjde skvělý a jeho autorku jsem si fákt oblíbila... ty proto abys tu ryl/a? založ si vlastní blog a tam si ulevuj tohle je hnusný a trapný...
    a myslim že už to že jde o články o trendech je vystihující - jde o trendy né o jednotlivé návrháře a jejich konkrétní kolekce! takže mě tam ani ta jména nechybí...
    (milá Durduin promiň že se tady tak rozepisuju ale tohle mě štve! a btw - krávy mám taky ráda jsou krásný!)

    OdpovědětVymazat