Trochu smíšených pocitů

22:17

Je to opravdu hloupé řešit, že nepíšu, nefotím a když, tak je to nezajímavé.

Ale mám z poslední doby smíšené pocity.
Takové to, že vlastní úspěch je vlastně neúspěch?

Rozhovor s Loli bylo něco na co jsem se těšila...a nakonec příšerně zhořkl v puse.

Focení dalšího editorialu pro mdls?
Nadšení vystřídalo zklamání a vztek na nafoukaného fotografa.

Někteří asi tuší, jaká bouře v čajové lžičce proběhla minulý týden.
Čtenáři blogů se můžou těšit na novou kolekci v HM se vším všudy. U mě ji ale nenajdete.
 Musím být na focení. 

A taky mě Loli a hlavně Lucka z Czechoriginalfashion.cz přemluvily, abych se zapojila do soutěže o voucher na svetřík Cozy od DKNY. Jak co nejoriginálněji svetr uvázat. Věděli jste, že z toho jdou udělat i šaty?


Každopádně, jsem ráda, že nevyhraju. Dala jsem totiž vale kancelářské práci což znamená, že i kdybych vyhrála, na koupi svetru, byť s obrovskou slevou, stejně nebudu mít.

Štastná, s holým zadkem, vstříc nové budoucnosti.
(která se zatím zdá být spíše rozpačitá)

You Might Also Like

9 komentářů

  1. ale mne sa najviac páčiš ty ako si z toho urobila tie šaty a rozhovor s loli je super!

    OdpovědětVymazat
  2. Ze všeho nejvíc mě zajímá, proč ti rozhovor s Loli "zhořkl v puse"? Vážně! Napiš o tom - mohla bych tu spekulovat ve stylu "tys něco řekla" a bylo to a)špatně pochopeno b) vytrženo z kontextu c)myslela jsi to jinak...Ale fakt mě to zajímá - hlavně proto, že ačkoliv jsem unavená a čeká mě tu ještě hromada prádla k vyžehlení :-), dala jsem si "tu práci" a ten rozhovor si přečetla...
    A tak nějak nevím,kde je zádrhel. Je to o tobě, ne?

    OdpovědětVymazat
  3. jeejo jaktoze se ten dalsi editorial nepovedl?

    OdpovědětVymazat
  4. tyjo super!!!!! to jsem nevedela! planuju si koupit cozy... snad v nem budu mit konecne k... :oD

    OdpovědětVymazat
  5. Tak jakoze nevim zda jsou vsichni zaslepeni ci co, ale ja musim opet projevit svuj nazor, kteri mi pratele rikaji pouze potichu. Loli je opravdu jiz tragikomicky vtipna, ta slecna mi je namoudusi jedno, snazi se delat co ji bavi, ale postoj jakym to podava, ze "ona cestuje a je na ni videt, ze je jina a jinak chape styling" ... je ponekud smesne, vzhledem k tomu, ze jeji stylingy na fototesty a jine veci co jsem videla jsou opravdu NUDNE, neni NIC co by me nejak zaujalo ci sokovalo. "Naramek, lodicky, kalhotky, top" ... "Nausnice, podprsenka, kratasy, lodicky" ... "saty, naramek, lodicky, puncochy" ... sokovana jsem pote byla kdyz na ceske pseudoprehlidce (ale porad prehlidce) byla s brasnou pres rameno, tohle snad modni ikony a znalkyne nedelaji a nosi male kabelky ci psanicka... a pote rika neco o tom, jak ji vadi, ze se cesi oblekaji jakoby prisli ze sjezdovky, pritom Ona na me pusobi dojmem, jakoby se vratila z nakupu v leginach a velkou brasnou a kozisku.

    Kdo mne zna, vi, ze patrim mezi lidi, kteri dokazi sklopit hlavu a temer se klanet lidem, kteri neco umi, ale tento rozhovor mne sokoval, presebevedomnenim teto slecny co opravdu nepatri mezi holky co by objizdely fashion weeky a setkavaly se s Gallianem, Lagerfeldem... , opravdu peklo to po ni cist ty vety... :) Navic v jejim veku mluvit o praci a kariere v NY?! :D je zapsana u agentury reklamniho a komercniho typu, takze hura fotit katalogy a pak cechum vypravet o "velkem svete" ... Polanka v divcim vydani.

    N.

    OdpovědětVymazat
  6. Sorry, i na mě je celý rozhovor dost "růžovoučký". Dočteno do třetí otázky, pak skouknu jak ještě dlouhý a šlus. Myslím, že slova "Češi chodí jako horolezci" ač můžou být pravda už nejsou zrovna nijak vzácný poznatek. Jako to, že nosíme bílé ponožky do sandálů. Každý ví, že to je faux-pas a stejně je nosí. Není to spíš náš STYL? Osobně sem pocítila lechtání kolem žaludku v nějaké otázce o profesní deformaci (nejen část odpovědí je dost dobrá) a odpověď začíná "(V) HM..." módní blogerky u nás asi už nenakupují nic jiného než je v šourůmech hm, "přírodní" kosmetiku Lush a kabelky z Asosu.
    Pokud můžu ještě chvíli štiplavě pokračovat zmínila bych, že ne každý má tolik osobního šarmu, aby mohl vynášet normativní soudy o nás, vás,oněch, obyčejných lidech. Profesionálky mi začínají lézt krkem.

    OdpovědětVymazat
  7. holky co všechny s tou svou diletantskou "stylistikou" děláte, kde nacházíte uplatnění? kolik policajtů je potřeba na výměnu jedný žárovky? tady fakt každej může na oko dělat co se mu zamane a všichni mu to sežerou :)) ještě, že tu proboha nemáme kosmodrom, to by bylo kosmonautů...

    OdpovědětVymazat
  8. Me by taky moc zajimalo, proc ti ten rozhovor zhorkl? Muzes nam to rict?:)

    Jinak ja tu slecnu moc nemusim, prijde mi, ze to vsechno podava prilis zvrchu a nafoukane, ale osobne ji neznam, jen tak na me pusobi jeji blog..

    A ten Cozy, jak ho mas obleceny ty, je asi takhle nejlepsi. I ta cervena ti slusi, moc se mi takhle libi.

    OdpovědětVymazat