O jako ....

22:23

Ano, i já jsem tam včera večer byla.

Nevím, jestli jsem tam nedělala ostudu, ale rozhodně jsem se nejvíce leskla.

Ale na opravdový sáhodlouhý text si ještě budete muset počkat do zítra.

Já hlupák jsem se zapoměla zeptat organizátorů na pár detailů, které by se vám mohly hodit, a tak budu doufat, že mi na e-mail odpoví. No, a pokud neodpoví ... odpověď si budeme muset do(vy)myslet sami.


Přidávám fotku od Vítěslava, na které, mimořádně, vypadám jako člověk. Je vyfocená v místnosti se šperky a já se zálibně usmívám na náhrdelník ze zlatých korálků. Bohužel, nevyzkoušela jsem, i když jsem o to moc stála, a ochotný personál mi to nabídl, protože když už jsem byla rozhodnutá poprosit, přišly dvě dámy vybírat briliantové prsteny. (A to dá rozum, že prodavač se spíše věnuje tomu, kdo na to má, než tomu, kdo na to nemá....a já jsem slušně vychovaná a pozornosti se na úkor druhých nedožaduju. Většinou.)

Popravdě, velmi dlouho jsem uvažovala, co na sebe. Taková luxusní akce, bylo důrazně řečeno, ať jsme chic... První co mě napadlo, byly černé šaty, rudé rty a lodičky, klasická kombinace. Ale venku svítilo sluníčko a mě už ta černá nějak nebaví a tak nakonec zvítězila, u mě netradiční, zlatá.

Není to moc vidět, takže přidávám ještě jednu, ukradenou od Abny.

Na sobě mám zlaté páskové wedges z Topshopu (12 cm+), camel sukni do pasu, bílé tílko, zlatou prošívanou bundičku, stříbrný kroužkový náhrdelník a slamněné psaníčko v ruce. (A protože do otevřených bot musí být bosé nohy, byla jsem letos poprvé venku bez štramplí nebo punčoch. A bez srsti) Ani se neptejte, kolik mě to všechno stálo.

(Sama se tomu divím, co všechno jsem ochotná udělat pro vaše potěšení a ukrácení čekání. Tohle je můj první (a nadlouho asi poslední) outfitový post.)

You Might Also Like

18 komentářů

  1. Nevyzeráš tam ako človek, ale ako víla. Asi Ťa to už nebaví počúvať dokola, no je to tak.

    OdpovědětVymazat
  2. Přesně tak jsi zlatá :)
    Moc ti to sluší...

    OdpovědětVymazat
  3. a neskutočne ti to pristalo v tejto zlatej kombinácii!

    OdpovědětVymazat
  4. A kdybyste viděli, jak vypadá, když si obleče dlouhé bílé šaty... opravdu jako víla :)

    OdpovědětVymazat
  5. Celou dobu, co čtu tvůj blog, jsem si myslela, že štrample je nějaký krajový výraz pro punčochy. Ale když jsi byla "bez štramplí NEBO punčoch".....tak co to teda je? :)) foxey

    OdpovědětVymazat
  6. a pro mne si bola jedna z vyhercu, vypadala si krasne!

    OdpovědětVymazat
  7. videla som ta u evky a pozerala som, ze wow.... zmena je fajn a nude a zlata si sekne velmi! a stale si v tom vila :-)))))

    OdpovědětVymazat
  8. Ta zlatá Ti moc sluší! Opravdu jsi tam "svítila".

    OdpovědětVymazat
  9. to foxey:punčochy nejsou do pasu, ty jsou samodržící. Kdežto štrample (punčocháče) ty jsou do pasu (nebo prostě do gumy v pase, oblečou i zadek)

    OdpovědětVymazat
  10. moc ti to sluší!
    já mám na štrample a punčochy troški jiný názor:-) u nás jsou štrample hrubší, zimní a punčochy jsou takové ty tenké, silonové, ale zadek oblečou oboje :-D

    OdpovědětVymazat
  11. me se to libi hlavne proto, ze zrzky byvaji strasne zasekle v zelene barve-kdyz chteji vycnivat
    Zvolit zlatou byl genialni tah-prijde mi to nestylovejsi ze vsech outfitu co jsem na fotkach videla, vsechno ostatni je nuda

    OdpovědětVymazat
  12. Mela jsem na navsteve zde kamarada co chtel poste komentovat) ale neprehodil nikdy statut a ja pod svym jmenem nenecham zverejnovat neco psany v muzsky osobe, s necim souhlasim co psal a s necim ne. Potreti to nepsal nebot jsme sli pryc..

    Odpovidat verejne na smazany komentar tim, kdo jej psal trosku fail Olgo. Ale delej, jak myslis, myslim, kazdy s necim bojujeme a kazdy jsme jinak vznetlivy.

    Necht se Ti dari

    OdpovědětVymazat
  13. PS: je rozdil byt nervozni a je rozdil to neustale vsude do unavy ventilovat jako sve plus. Zajimalo by me, jak by plno uspesnych lidi uspelo, kdyby vsude do eteru hlasili jak jsou ze vseho ... :)

    OdpovědětVymazat