Nechci slevu zadarmo

18:12

Docela se teď směju, do vánoc měsíc, ale s dárečkama se roztrhl pytel.

Když jsem to viděla poprvé, tak mě to zarazilo, později trochu znechutilo...ale teď už se jenom směju a říkám si "Tak tady taky?".

Popravdě, chápu to. Je to naprosto logické, výnosné... ale můj malý moralista uvnitř se děsivě šklebí.

Něco za něco, když si mě přidáte do oficiálního sledování, můžete za to něco dostat.
(a jestli si mě nepřidáte tak nedostanete nic!)

No, nic. Jestli máte pocit, že bych vás za oficiální sledování měla nějak odměňovat, napiště mi do mailu, co chcete, ať si nepřipadáte že se vás snažím ošidit o akci s vznešeným názvem "giveaway".
:-)

You Might Also Like

12 komentářů

  1. palec hore, súhlas.

    ale také menšie ale :) ... ono, na niektorých blogoch sa mi páči (napr Andy zo Stylescrapbook), že tam čitatelia môžu prísť na kúsky, ktoré stoja... veľa. na nej mi imponuje to, že "súťaž" rieši len cez komentáre, hoci práve ona by mohla žiadať ďalších sledovateľov i keď to nemá za potreby.

    OdpovědětVymazat
  2. :D:D jo, taky jsem si všimla, že se s nimi roztrhl pytel.. ale já mám zrovna co říkat..
    Já tě ale klidně budu sledovat i bez dárečku!

    OdpovědětVymazat
  3. No jo no jo :D Já zrovna dnes "giveaway" vystavila a ty zrovna dnes píšeš tohle :DDD.
    Mám to však prezentované tak, že dárek je pro mé followers, pro mé stávající čtenáře a to, že někomu stojí za to přidat se kvůli dárku mezi ně, tak proč ne? Ono je fajn ocenit návštěvnost a přízeň čtenářů. A dávat dárek jen tak někomu, kdo náhodně jednou přijde na blog, by bylo vůči pravidelným čtenářům nefér.

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se soutěže líbí, ale nechápu to opičení se. Udělá to jeden a za týden deset dalších. Do té doby to nikoho ani nenapadlo, poděkovat svým čtenářům za velké číslo. Jojo, stádo je tupé...

    OdpovědětVymazat
  5. Anonymní: proč to hned svádět na opičení? Tim pádem jeden něco udělá, má na to hned patent a nikdo jiný už to nesmá udělat, aby se náhodou neopičil? Proč furt tolik řešení, rozčilování a nechuti?
    A absolutně nesouhlasím s tvým výrokem, že předtim nikoho ani nenapadlo poděkovat svým čtenářům! Myslím, že všichni děkují furt a všude, jen to není vždy formou dárku.

    OdpovědětVymazat
  6. Palec nahoru! Za komentáře ano, za "folouvery" ne...Ale třeba Lucy bráním, přestože se takovýchto "akcí" neúčastním...

    OdpovědětVymazat
  7. Belle Barbarella: Hlavně neke, u Agnes jsem tě viděla ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Jo, jenže u Agnes se mělo psát "Buddy, I´m in!"...a já jsem napsala "Buddy, I´m NOT in!"...:D

    Finančně na tom nejsem extrémně dobře, ale takových soutěží se zatím účastnit nepotřebuju;) Buddy!:D

    OdpovědětVymazat
  9. zvláštní, já jsem si vždycky říkala že tyhle soutěže pro followers jsou pro followers jenom proto, že ta bloggerka chce někomu dopřát nějaký designový kousek a je mnohem snazší když ten comment napíše follower, protože půlka anonymů by vy spěchu a touze zapomněla napsat jméno a kontaktní e-mail a byly by s tím problémy...jsem trochu naivní, minule spolužačka řekla, že tuhle svačinu jí dobrovolně připravila mladší sestra a já řekla ,,jé to je milý" zatímco ostatní spolužáci víceméně najednou řekli ,,a co od tebe potřebuje?"

    OdpovědětVymazat
  10. ...řekla Durduin, a příští měsíc se zúčastnila :-P.

    (Polovtip.)
    (Ty víš, že i když s tebou v nečom fakt nesouhlasím, že tě čtu ráda a pravidelně.)

    Veronika

    OdpovědětVymazat
  11. uuuu giveaway je podľa mňa pre zábavu! :)

    OdpovědětVymazat