kritika

21:36

Jak snášíte kritiku?

Je vám to upřímě jedno?
Je vám z toho smutno?
Snažíte se "polepšit"?
Snažíte se hájit?
Jste na dotyčného kritika na..ané?

Každý se s tou nepříjenou stránkou věci vyrovnává jinak.
Já osobně jsem se vždycky snažila "polepšit". Lidi ze mě měli (snad už to tak není, ale kdoví) srandu, protože stačilo zmínit nějaký můj nedostatek (ta Olga se vůbec nemaluje) a já se ho snažila napravit (to pak bylo smíchu když jsem chodila "namalovaná").

Kritiku beru vážně a v podstatě, kritika je to, co mě posunuje kupředu, co mi pomáha najít sebe sama.

Kdyby nebylo kritiky, ještě pořád bych si psala rádoby fashionblog.

Přirozeně, kritiky se bojím (komu uprostřed akce řekl chlap" že by raději tu svíčkovou ", ten chápe), na druhou stranu, kdyby nebylo kritiky, ještě teď bych vážila 64 kg a měla poctivě neholené nohy a podpaží. S kritikou jsem se sžila, akceptuju i vzkazy, které po cenzuře vykazují dvě, tři, nezačerněná slova.

Na každém šprochu pravdy trochu. Sama sebe nevidím, neslyším a bez feedbacku bych nevěděla kudy kam.

(odbočka - feedback je oblíbený nástroj mého bývalého. Hodinu do mě hučí jak jsem neschopná a podobně s tím, že to je feedback...to fakt nevím jestli brečet nebo se radovat )

Proč to ale píšu....
...realita je taková že mě pekelně serou lidé, kteří nesnesou jakoukoli kritiku. ¨

Například uvedu fashionbook.cz - říkají si módní web, ve skutečnosti je to něco mezi blogem a elle.cz. Můj problém je, že kdykoli vyjádřím vlastní názor, který neobsahuje přídavné jméno nádherný, úžasný, pravdivý...tak mě majitelka totálně setře.

WTF?
TO NESMÍNE NESOUHLASIT?

Podobné věci mě prudí i na jiných stránkách. Kruci, komenty jsou od diskuse, fakt že mi 50 teenagerek pochválí fotku je sice příjemná masáž ega, ale divoká reakce na sebemenší náznak kritiky?

Kde to jsme?

Pak mě mrzí, že musím přestávat sledovat blogy, které jsou kvalitní, jenom kvůli pitomým komentům.

Jak to máte vy?

You Might Also Like

32 komentářů

  1. zajimalo by me, na jake blogery narazis. Divoke reakce?? Zase prehanis. Nechapu tu tvoji potrebu vse neustale shazovat.

    OdpovědětVymazat
  2. Kritika? Zalezi jak kdy a od koho a v cem? Rada uznam pravdu, nekdy mi kritika vadi..nekdy mi prijde nemistna a zbytecna...? Kdyz je od cloveka, ktery dane veci rozumi, je v ni dobry a je zrejme, ze ma pravdu, bohuzel se musim sama do sebe zahledet. Tim myslim opravdove kapacity...nekteri profesori z VS, ktere znam, dobry sef atd...pokud me zkritizuje nejaka divcina na vesnicke diskotece, co mam na sobe...tak to je jina..haha:) Myslim, ze je to na dlouho diskuzi:)

    OdpovědětVymazat
  3. To Anonymní: nevím jestli něco shazuju. První blog který jsem přestala sledovat je Sandra. Jako divoká reakce mi přijde cokoli co zanechává dojem "laskavě se podívej sám na sebe". Čímž neříkám že jsem občas taky nereagovala nepříčetně :-D
    Prostě, mrzí mě, když nemůžu napsat co si myslím protože vzápětí autor napíše něco ve smyslu "a na to jsi jako přišla kde? já taková vůbec nejsem, se podívej na sebe jaké jsi hovínko..."

    OdpovědětVymazat
  4. Ja snasim kritiku..no, nekdy dobre a nekdy hur..Hodne zalezi na tom, kdo me kritizuje a jestli je kritika opravnena...Takova neopravnena kritika dokaze poradne zabolet..Jinak se snazim kritiku brat spise pozitivne. Popremyslet nad duvodem kritiky a snazit se napravit chybu..

    OdpovědětVymazat
  5. ty musis byt vazne nesnasenliva:D zrovna sandra ma chudak nekdy takove silene komentare a podle me je jeste mirna jako ovecka. je normalni, ze se clovek brani

    OdpovědětVymazat
  6. lol, tobe ty uspesnejsi bloggerky musi lezet v zaludku,vid. hlavne zes jim nedavno tak pekne lezla do zadku

    OdpovědětVymazat
  7. a jeste me pobavilo, ze nechodis na sandry blog:) to vis, ze ne. tobe by internet meli zakazat

    OdpovědětVymazat
  8. No, vidím, že nejsem jediná, koho tady to s*re.Zrovna včera jsem na toto téma psala článek, který jsem následně nezveřejnila, protože...nevím, nemám náladu. Kritiku se snažím přijímat - přesně jak píšeš, je to jediná věc, která mě žene dopředu. Kdyby mě každý chválil, tak bych se zastavila na jednom bodu a bylo by to všechno v ... Masáž ega typu : "jo, máš pravdu, to, co ti ta blbá anonymka napsala, není pravda, ty jsi skvělá a originální" mě dokáže dosti pobavit viz.*eruna

    Takže, sečteno a podtženo - nejsi komerční káča, občas jsi dost "pichlavá", ale fakt jsem si nikdy nevšimla, že bys někomu lezla do zadku!Konec.Měj se. B

    OdpovědětVymazat
  9. Souhlasím s BB.

    Navíc dost nechápu zdejší anonymy:
    Holčičky, pokud máte co říct (máte? máte?), pak se zkuste podepsat, jinak se vaše sentence rovnají holubím hovínkům, který tu jsou, dokážou otrávit, ale vážně je nikdo (vážně) nebere. Zrcátka a lak na vlasy jsou vaši lepší kamarádi než klávesnice, tak se držte svého kopyta.

    A zpět ke článku: Taky jsme si všimla u Teruny a Sandry reakci "čert z krabičky", když si někdo dovolí něco napsat; a to by člověk čekal, že zrovna tyhle holky na kritiku mají, heh. Ono se holt líp čte "Máš svůj styl, jsi úúúžasnááá!" než cokoli jiného. U Teruny mě to mrzí hodně, ale co už - nakonec ona neslibovala, že je taková či maková, to jsem si z ní udělala sama :-).

    Durd, piš si, co chceš, jak chceš, a buď enfant terrible českých blogů; pokryteckých pipin je tu, jak patrno, 50 z 52 komentů :).

    Veronika.

    OdpovědětVymazat
  10. Jop, a ještě malá douška... Možná by stačilo, kdyby si všechny zmíněné i nezmíněné místo "diskuze" a "komentáře" nadepsali: "ÁCHNĚTE SI!".

    Pak by bylo přesně zřejmé, co se žádá, co je vítáno, a ten, kdo přišel diskutovat či komentovat, by se včas zarazil.

    Veronika.

    OdpovědětVymazat
  11. To anonymní: zakázat internet, zacpat pusu a svázat ruce :-)

    Rozhodně už nejsem tak nesnášenlivá jako jsem byla. No, a blogy, to je přece taky boj o fanoušky, vládne tvrdá konkurence, ne? A ty snad miluješ své konkurenty?

    PS: jestli tě tak štvu, určitě si stáhla ten obrázek a teď máš na mě tu nejnej zbraň :-D

    OdpovědětVymazat
  12. Mě hlavně vždycky pobaví, jak některé fashionbloggerky při kritice jejich vzhledu nebo oblečení argumentují, že "lidé, kteří soudí podle vzhledu jsou blbci" a přitom jejich blogy jsou většinou jen o vzhledu ;)

    OdpovědětVymazat
  13. nevím, ale každý to má v sobě. Když někdo zaútočí většina z nás zahají proti útok. A většinou ti, kteří zahajují protiútok jsou v té výhodě, že za nima ještě stojí celá armáda (fanoušci blogu), tudíž to mají snažší ..

    Jde jen o to jak se vyjádřím, když mi někdo napíše hnusný nebo takhle záporný komentář(to je lepší vyjádření), tak nemám hned potřebu na to udělat celý článek a zbytečně to nějak řešit, prostě slušně poděkuju za jiný názor napíšu svůj vlastní názor a tim to hasne

    Jde o to ale jak se člověk k daný věci postaví, jestli si z dotyčného (povětšinou) anonyma udělá střelný terč a začne se do něj strefovat (a nenápadnými gesty mu dá najevo, že na jeho blogu sice panuje demokracie, ALE odsud pocud a vlastně se tu schvalují jen kladné komentáře) anebo slušně odpoví.

    Ale pak je tu otázka, co znamená slovní spojení 'slušná odpověď'? A kde jsou jeho hranice, kdy je odpověď stále slušná, ale kdy už ne? Každý to má bohužel jinak nastavené ..

    OdpovědětVymazat
  14. kritika je prima vec, pokud se bere s toleranci a tim, ze cloveku ktereho kritizujeme nechceme ublizit - pak je vse v poradku. Ja osobne vsechnu kritiku beru moc k srdci, ne ze bych se tim trapila ale premyslim nad tim dost :) A taky se vetsinou snazim prijit na to co jak bych mohla delat jinak, lip. Pokud na to neprijdu - zustavam tam kde jsem byla a dotycnou kritiku beru jako nazor.

    Plne chapu co myslis tim predposlednim odstavcem... je to skoda! :-/

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj Olga
    vykasli sa na vsetkych anonymov ktori nie su schopni alebo ochotni vytvorit si blog a zdielat s ostatnymi ludmi svoje pocity, zazitky, vypytat si takymto sposobom radu alebo nazor.

    Ja osobne citam aj Sandru aj teba aj neviem kolko milion dievcat este. Ale komentare necitam. Mam 25, vlastny nazor a nemusim citat komentare mnozstva teenageriek ktorych momentalnym najvacsim snom je mat Sandru za kamaratku :)

    Ja osobne by som komentare asi zrusila :)brala by som blog ako dennik ..ziadna odozva :) a ten komu sa nepaci nech to predsa necita, ked ma iny nazor. Aj ked napr v pripade fashionbooku by to vyznelo ze je to tak a hotovo! a to teda nie! :D

    skor mam pocit ze dievcata(povacsine) maju nejaky nadneseny pocit z toho ked komentuju tym 3 dievcatam blogy..akoby tie vsetky faninky vstupili s nimi do showbiznisu :)

    nuz co nakoniec.. netrap sa.. z nicoho :)pozdravujem! ;) Lucia

    OdpovědětVymazat
  16. Zdravím,

    nechápu to, že jsi přestala sledovat nějaké blogy, protože se ti nelíbí reakce na kritiku - není nejjednodušším řešením prostě přestat ty komentáře číst????

    Navíc si nemyslím, že by holky jako Sandra a Terka kdy reagovaly nepřiměřeně, na blozích vyjadřují svůj názor a pro mě je třeba naprosto přirozené, že si za ním stojí a obhajují ho... svědčí to o tom, že mají osobnost a za svým názorem (stylem) si stojí.

    Souhlasím s posledním příspěvkem - řešením by bylo komentáře zrušit a bylo by.

    A pokud dokážeš tak báječně ustát kritiku, tak si nemohu odpustit přidat svou porci: mně jsi například značně nesympatická (tím, jak se prezentuješ zde a tím, jak komentuješ na jiných blozích - než jsi je tedy přestala navštěvovat, ha). Nedokážu přesně popsat proč, ale celé to na mě působí jako póza a trapná snaha o to, být zajímavá.

    Přece není normální, aby se člověka kritika nedotkla. Zvlášť taková, která je čistě subjektivní a nemá žádný reálný podklad (to, jestli se mi něco líbí nebo ne, je stejně relativní jako to, jestli zrovna ty jsi mi sympatická nebo ne).

    Promiň ale nemohla jsem si tento komentář odpustit, ten tvůj výlev mnou vážně hnul.

    Monika

    OdpovědětVymazat
  17. To anonymní Monika:
    Fíha, takový dobrý pocit mi nezpůsobily ani dva dnešní absolvované testy. Díky moc za projevené antipatie, jsi první člověk který mi byl schopen toto říct a já si to ho vážím.
    Zároveň, házím ti rukavici a je na tobě jestli ji zvedneš a budeš kriticky komentovat každé mé slovo, nebo ne.
    Ještě jednou, díky.

    OdpovědětVymazat
  18. Od A do Z se ztotožňuji s posledním komentem Moniky. Ráda, byť jako by lehce se zvednutými koutky, schodíš ostatní. Tady i v komentech jinde. Tudíž je asi rozumné, že už na spoustu blogů nechodíš a nekomentuješ. I když si myslím, že tomu tak zcela není, že Tě zajímá, proč je Sandra tak oblíbená. A blog, jakože soupeření s dalšími? Proto sis ho založila? Přetahování o příznivce? Myslela jsem si, že si lidi píší blogy, protože se chtějí o něco podělit, chtějí se vypsat, chtějí ukázat, co mají hezkého... Ty evidentně kvůli "fanouškům":) Pochopila jsem, proč jsi nohsledkou Nadii, obě nemáte moc pozitivního co říct jiným, bohužel;) Hezký den, Terka

    OdpovědětVymazat
  19. Heh, že by byla Durduin tak zapšklá kritička? Není to nakonec jen snadná nálepka pro někoho, kdo umí být (i třeba záměrně, ze sportu) tak trochu na druhé straně barikády? Koho baví působit jako kuna v kurníku? Dala se na vojnu, tak sklízí reakce; ale jsem si poměrně jista, že je snese o poznání líp, než řada postřelených hus.

    Pokud někdo nezvládne přijmout jakýkoli (nevulgární)koment, ať si zručí PROSTOR pro komenty. Není nic jednoduššího.

    Veronika.

    OdpovědětVymazat
  20. To terka:
    Vidíš, to mě nikdy nenapadlo že ubližuju.
    CO se týče důvodu mého blogu..vlastně nemám co hezkého bych řekla. Je to spíš, všechno to škaredé co potřebuju vykřičet.

    OdpovědětVymazat
  21. Ne, že bych souhlasila úplně se vším v tom článku, ale je pravda, že s kritikou mají české fashion blogy obecně dost problému. Většina holek není schopná přijmout nějaký negativní kritický komentář s nadhledem, na druhou stranu je fakt, že ty kritiky častokrát nebývají moc slušně napsané, vždyť s něčím nesouhlasit se dá i slušně a zdvořile bez používání sprostých slov nebo výsměchu. Jsem pro konstruktivní kritiku, ne pro vylévání zlosti

    OdpovědětVymazat
  22. Znovu zdravím,

    Terka to vystihla, obě to zřejmě cítíme víceméně stejně. Mně zkrátka někdy přijde, že někdy nejdeš s proudem jenom z toho důvodu, abys vyčnívala a to mně neimponuje.

    Ono to bude asi povahovými rysy - bloggerky, které kritizuješ, na mě působí jako holky, které si založily blog, protože je to baví. Nemají potřebu řešti sebe samé a nestojí o to. Názory ostatních jsou jim lhostejné do doby, než se do nich někdo začně neoprávněně navážet. Důvodem, proč si blog založily, primárně není dostat "kritický feedback", byť sebekonstruktivnější. Jsou si jisté samy sebou (v tom nejlepším slova smyslu), tak se obhajují (slušně).

    Sama to mám podobě (teda nemám blog, ale kdybych měla, tak bych to tak měla :)), takže děvčata chápu. Proto jsou mi slečny sympatické. Podotýkám, že nejsem žádná jejich oddaná (čti -náctiletá) fanynka.

    Ty na druhé straně si příliš jistá sama sebou nejsi (dle mého dojmu). Myslím si, že právě to je důvod, proč jsi někdy pichlavá tak, že mně osobně se to nelíbí a přijde mi to zbytečné. Jak píšeš ve svém posledním komentu (všechno to škaredé, co potřebuju vykřičet; pokud to tedy myslíš vážně). PŘESNĚ TAK totiž na mě tvé projevy působí a přesně to vyvolává mou antipatii (narozdíl od holek, které na mě působí jako veskrze pozitivní osoby).

    Je to skutečně čistě subjektivní hodnocení a nemyslím si, že to je nějaká charakterová vada (teda to zní drsně), prostě jsi taková a ostatní jsou makové. U těch, které jsou ti povahou bližší než třeba já, to vyvolává pozitivní reakce, u některých zase naopak.

    Velmi zřídka cítím potřebu cokoliv komentovat nebo kritizovat, co se týče blogů, takže rozhodně nebudu nadále kritickým okem hodnotit každý další tvůj počin. Jen jsem chtěla vysvětlit svůj úhel pohledu; podle mě jsou blogy jako mají Teruna a Sandra dělané čistě pro zábavu a pěkné pokoukání, nikdo nečeká (a v mém případě ani není zvědavý) na výtky. A už vůbec mě nebaví předlouhé komentáře na téma "smysl vedení módních blogů" a "kam ta móda spěje"; to, co se naposledy objevilo u Terky bylo z mého pohledu vážně ujeté a nedivím se jí, že na to reagovala. I když nejlepší by samozřejmě bylo na to nereagovat vůbec, což je ale z pozice autora, kterému někdo napíše, že to co dělá, je nejspíš z pohledu všehomíra naprosto zbytečná činnost, strašně těžké, skoro bych řekla nemožné.

    Posledním odstavcem poněkud popírám sama sebe, možná jsem taky neměla reagovat :) Tudíž se loučím,

    Monika

    P.S.: Ale jinak jo, kritiku jsi zvládla s grácií (vážně!).

    OdpovědětVymazat
  23. Durduin, ano, kritika může pomoct, nicméně ne každý je obdařen uměním ji sdělovat tak, aby to ten druhý nebral jako útok. Navíc se bavíme o konstruktivní kritice, která je vzhledem k povaze fashionblogů v tomto prostředí nereálná. Chtělo by to trochu empatie. A nechodit na ty blogy jenom kritizovat.

    OdpovědětVymazat
  24. Nejlepší na tom je, že slečna Sabina přestala schvalovat komentáře. Tedy ty komentáře, které jí nepochlebují. Mně už jich neschválila více a to jsem ani jednou nepoužila sprosté slovo. Jen jsem neřekla, jak je úžasná.

    To je podle mě neschopnost přijmout kritiku.

    OdpovědětVymazat
  25. Koukám, že ty máš doopravdy problém s "Chlubím se svojí hranou intelektualitou a vyspělostí". Nicméně, já sem na tom úplně stejně. Mám sice někdy období, kdy si říkám, zda intelektuálové nejsou banda snobů a zda bych neměla přejít na druhou stranu k didoprdelákům, ale (a to především) i kdybych taková byla, pořád si připadám na vyšší úrovni než zbytek mé generace. Jsem bídník.

    A teď ke kritice. Vlastně k blogům.
    Jasné je, že všechny české blogerky se prezentují jako krásná, mladá stvoření, ALE i chytrá. Co chytrá, většinou jako ženy, co moudrost snědly (aha, asi trochu jako ty, asi trochu jako já), ví všechno nejlíp a koukaj na správné filmy, poslouchají správnou hudbu. Musím uznat, že většinou ano. Není to žádnej sex ve městě a lady gaga, jak sem si myslela, ale kvalitní hudba jako .. aha.. nemám příklad.
    Tak filmy! Amélie, W. Allen, Švankmajer a podobné. Prostě stylový holky.
    Píšou pěkně, asi mají talent. Jako ty.
    Občas mají stejné názory, jindy ne, ale umí si je dobře obhájit. (až na věčné téma zatracování české módy, které mě teda pekelně sere a zanechávám komentáře na které nejde odpovědět jinak než se zlobou)

    JENŽE, přečtete si komentáře a holky najednou na "No nevim, nic moc" (ano, nic moc, tzn. neurčitá reakce bez agrese a zloby) reagují "nerozumíš tomu, asi si zrušim blog, každej mě jen kritizuje, hlavně že si mastíš ego pod jménem anonym, to bych chtěla vědět tebe, nechápu smysl tvojeho komentáře, když se ti to nelíbí, tak sem nechoď, máš na zádech vajíčko a smrdíš"
    Z mojich idolů je něco horšího než děvčata s trikem "I love shopping" a nosíkem nahoru, když uvídí někoho jinak oblečeného. protože takováta děvčata nedisponují vysokou inteligencí, nečtou dobré knihy a proto mě nezaskočí, když se opět ujistím, že stojí za prd. Ale holka, která dělá, že rozumí celé zápletce od Hrabala, prostě a jednoduše se prezentuje jako intelektuálka a pak TOHLE, to je zklamání a hnus. Jo, fajn, čtu to dál, ale už ne s nadšením.
    Proto mi vadí Sandra, asi už i Teruna a Sabina ne. (no neni to vtipný, jak se pod pojem blogerky vyjeví základní tři jména?) proč ne Sabina? Protože a) ze všech tří se jeví jako obyčejná holka, co si na nic nehraje (narozdíl od Sandy, která by se nejraději vystavila do knihy o nejnadanějších) b) používá smajlíky, což svědčí o tom, že až tak nepřemýšlí o tom, co píše a dokáže to tak trochu shodit
    c) nevim

    Všechno co chci říct, je že, přiletěl superman, ještě nikdy sem na blog nenapsala tak dlouhej komentář (přesně tu samou věc sem před měsícem psala Sabině)
    a doufám, že mě zklameš až za dlouho anebo svoje nepěkný vlastnosti přiznáš a nebudeš z nich dělat klady.

    Vtipný je, že kritiku sama nesnesu a když jí slyším, tak se bráním, popírám a přemýšlím o tom až doma v koutě. Takže tě asi pekelně seru, co? Prima, tak to brzo nashledanou.

    OdpovědětVymazat
  26. Naprosto souhlasím s Monikou. Holky, jak Teruna tak Sandra, mají krásné blogy, které jsou proto, že to holky baví a naopak jejich čtenáře baví se na ně koukat, případně se inspirovat, a to ať už jim je patnáct nebo pětadvacet (možná i proto s nimi udělala rozhovor Elle, a ne bravíčko). Já vůbec nechápu, jak někdo, kdo sám nic nepřináší může takhle kritizovat- jaký mají tvé kritiky smysl? Taky mi ta kritika přijde trochu příživnická- očividně reaguješ na to, co se děje na blozích, které prý ani nesleduješ...zvláštní. Místo kritiky bys měla být ráda, že existují- aspoň máš na co reagovat a čím zabíjet svůj čas.

    A Lucko, ono je jedno, jestli použiješ sprosté slovo nebo ne, pokud tvé komentáře nenesou žádnou správu, tak proč by je měla Sabina zveřejňovat? Naopak, si myslím, že při návštěvnosti všech těhle blogů je pravděpodobné, že to holky hodně filtrují a nedají ani polovinu i těch pozitivních komentářů (přesně těch výkřiků o tom, jak jsou krásné).

    Verver

    OdpovědětVymazat
  27. Pro Verver:

    Nenech se vysmát... "nedají ani polovinu pozitivních komentářů", na to jsi přišla jak? Cestou z češtiny pro cizince ;-)? ("Správa" od slova spravovat /opravovat/; "zpráva" od zpravovat /informovat/).

    Otázka, kolik toho Durduin přináší a kolik ne, je věc k diskuzi, resp.: ty miluješ Sandru a Teru, jiný zase Ašu Kešu, jiný Durduin - jednuduché, ne? Smír se mezi námi těžko vytvořit a ani ho netřeba, pestrost je průvodním (a krásným) jevem společnosti :-).

    "A pokud tvé komentáře nenesou žádnou správu, tak proč byje měla Sabina zveřejňovat?" Mno, tohle sem psal někdo z komentátorů - ne Durduin - každopádně přidávám se k názoru: Pokud někdo vtvoří prostor pro komentáře, ať se nediví, že tam přicházejí komentáře, to snad není úplně těžké pochopit. Kdo na ně není zvědavý/připravený, ať jim ani neumožňuje existovat - bože bože bože!

    RevRev

    OdpovědětVymazat
  28. JENŽE, přečtete si komentáře a holky najednou na "No nevim, nic moc" (ano, nic moc, tzn. neurčitá reakce bez agrese a zloby) reagují "nerozumíš tomu, asi si zrušim blog, každej mě jen kritizuje, hlavně že si mastíš ego pod jménem anonym, to bych chtěla vědět tebe, nechápu smysl tvojeho komentáře, když se ti to nelíbí, tak sem nechoď, máš na zádech vajíčko a smrdíš"
    Z mojich idolů je něco horšího než děvčata s trikem "I love shopping" a nosíkem nahoru, když uvídí někoho jinak oblečeného. protože takováta děvčata nedisponují vysokou inteligencí, nečtou dobré knihy a proto mě nezaskočí, když se opět ujistím, že stojí za prd. Ale holka, která dělá, že rozumí celé zápletce od Hrabala, prostě a jednoduše se prezentuje jako intelektuálka a pak TOHLE, to je zklamání a hnus. Jo, fajn, čtu to dál, ale už ne s nadšením."

    to by me zajimalo, kdo takhle kdy reagoval, takovymi priklady komenaru, co si uvedla. Vazne DEj priklad, protoze tohle vymysleni si me neba.

    Petra

    OdpovědětVymazat
  29. Holky, co si to přijít vyříkat osobně? Anonymita bude ta tam a třeba příjde i kouzelník :)! http://www.s-magazine.er.cz/

    OdpovědětVymazat
  30. Aha. A 64kg se ti zdá proboha MOC nebo málo? :)

    OdpovědětVymazat
  31. To Anonymní: Na mě je 64 kg zatím moje maximum. Ano není to moc, ba naopak, někdo by řekl že na 176 cm výšky je to málo...ale své tělo nejvíce miluju když váží 58, ani míň, ani víc. Teda, klidně o kousek víc ale hlavně ne míň.

    OdpovědětVymazat
  32. A mě se na tobě líbí, že pořád nepíšeš jen "o svém dnešním outfitu", "o kávě ve STaRBACKS COFEE /jak se to kruci, píše?/, o novém láčku na nehty, o tom, že dnes svítí sluníčko a je krásně a o tom, že jsi upekla muffiny - to jsou totiž ohrané motivy na většině těch "fashion- blozích".
    Mě daleko víc baví, že si občas vytočená /jako každej/, že tě občas něco dojme/jako mě/, že tě něco baví, něco vychází - případně nevychází, něco překvapí a hlavně, že se mi to dobře čte ...:o) Tak až se to změní,připojím se k tomu zástupu kritiků /no - možná spíš poodstoupím trochu stranou.../
    GOOD LUCK !

    OdpovědětVymazat