Come out

13:03

Nebudu řešit, jestli je možné tohoto pána a jeho stranu ještě považovat za volitelnou. To co mi běhá hlavou, je představa come-outu. Vyjít ven se svými názory, přiznat je a stát si za nimi, popřípadě o nich diskutovat.
Jak vidno z rozhovoru, ten pán své názory říct nechtěl a když ho k tomu "dotlačili", zamotal se do toho jako do sítě.

Jsme my sami dost odvážní říct nahlas své názory a čelit případným problémům z toho plynoucím?

Když se má mluvit o politice, náboženství, menšinách, sexuální orientaci, a životních heslech, jediní, kteří své názory skutečně vykřikují jsou důchodci. Lidé středního věku mají strach o práci a mladí...v kolika skupinách na FB jste?

Já osobně se za své názory většinou nestydím. Často mi to lidé zazlívají, zejména proto, že ačkoli se snažím, mívám problém s asertivitou (proto komentujte a nesouhlaste protože právě to potřebuju).

K těm skupinám...tak, kde by jste mě našli...

Půjdu volit aby nám nevládl Paroubek,Nevadí mi 3Oti korunové poplatky u lékaře, Vejce pro Paroubka v každém městě!,Půjdu k volbám, aby nevyhrál Paroubek s komunisty, Najde se milion Čechů, kteří jsou znechuceni současnou politikou?, One Million Shoes for George W. Bush, Neda (to je ta slečna co ji zastřelili při prostestech v Íránu), LEPŠÍ DVA TÁTOVÉ NEŽ JEDNA TETA, 2 Million people against Female Circumcision{FGM: Female Genital Mutilation, Vzdávám hold mistru Kaplickému a chci, aby v Praze stála jeho knihovna, Dárky mi přinese Ježíšek, ne Santa Claus!!!, Can we find 1 MILLION people that DON'T want smoking back in pubs?

Tohle jsou ty z "mých" skupin, které jsou politické.
A k tomu se prostě hlásím. Navíc existuje spousta skupin se kterými se ztotožňuju, ale ještě mě nenapadlo tam vlézt.
Nesouhlasím s např. názory našeho pana prezidenta...

Otázka zní, může mi členství v těchto skupinách uškodit?
(a může mi uškodit to, že své názory píšu na tenhle "blogísek"?)

You Might Also Like

7 komentářů

  1. myslim že s tebou sdílím skoro všechny ty skupiny...
    včera jsem cestou z hospody strhla kus paroubkova billboardu a mám ze sebe velikou radost! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Mám otázečku na Tebe :) Prosím Tě kde a co studuješ za školu? Za předpokladu, že to není tajné :)))

    OdpovědětVymazat
  3. Když se řekne VŠE, tak mi před očima začnou poletovat čísla... :D

    Nějak jsem začala přemýšlet o škole v Praze...kdo ví, co z toho nakonec bude...

    OdpovědětVymazat
  4. A že jsem ještě tak troufalá, co máš za SŠ?

    OdpovědětVymazat
  5. Checheche, moc pěkně jsi to napsala, jinak Tvé příspěvky jsem smazala, nechtěla jsem aby si to četl někdo další - teda někdo si to určitě přečetl, ale i tak. :)

    OdpovědětVymazat
  6. On i můj přítel docela rád zavítá na můj blog a pročítá si hlavně komentáře, tak přece jenom jsem nechtěla způsobit nějaký rzruch hlavně u něj.... Kdyby něco, tak email bude jistější :D

    OdpovědětVymazat
  7. Sdílím s tebou pouze dvě skupiny. Nevadí mi poplatky u lékaře a dárky mi nosí Ježíšek. Do ryze politických skupin se nepřidávám. Nemám ráda p. Paroubka a nesouhlasím s mnoha výroky p. Klause, ale ano, mám strach, že mi členství v takových skupinách může uškodit. Obávám se, že náš Svět se přibližuje antiutopistické představě Pana Orwella (v 1984) a já bych nerada, kdyby na mě za pár let někdo vytahoval, co jsem dělala a říkala ve svých naivních a rebelských letech (18). Možná to je poněkud zbabělé, ale já raději budu opatrná, i když se za své názory nestydím.
    Přeji hezký den
    P.S. Mám na blogu zajímavé články a určitě sem zavítám častěji.
    Gabriela K.

    OdpovědětVymazat