Asi bych měla...

21:18

Asi bych měla psát o módě a o čemkoli podobném....ale v ovínění lahví červeného nemám chuť myslet na střihy, barvy a tvary. Myslím na ty co mám ráda.

Vlastně, jsem ještě nezmínila moje nejoblíbenější blogy.
Tady jsou:

http://ans-life.blogspot.com/
Popravdě, tahle holka mě zezačátku moc nebrala. Svým nehtům dávám absolutní svobodu.
Ale nakonec mě dostala. Možná že ve realitě je jiná, ale člověka který dělá umělecké odlévání kovů, žije v mé domovině a ještě je tak neskutečně přirozený prostě nemůžu nemít ráda.
Díky její vášni pro laky jsem nakoupila tuhle parádu celé rodině :-D

http://livinginthewonderland.blogspot.com/
Moje nejoblíbenější Alice. Jako ohař napjatě očekávám každý její další příspěvek. I když je z opačného konce země, v každém jejím slově vidím sebe sama. Tahle holka plná života a všedních starostí které řeší s elegancí sobě vlastní je můj tajný idol.

http://myfashionfairytale.blogspot.com/
Nadia je úžasná "puberťačka". Holka, která je zmítaná pocity a náladami, tak jako občas každý. Kdysi mi přišla trochu nafoukaná ale pak jsem těj jejím excentričnostem přišla na chuť. Škoda pro mě, a díky bohu pro ni, že už nepíše tak často. Asi se má dobře, snad.

...jinak..ano, sleduju i ostatní blogy.
Ale blog, na kterém sjou jen a pouze fotky majitelky, okomenotvané nějakým "deníčkovým zápisem" mě neberou. Sledovala jsem "významné" blogy ale...prostě mě to už nebere. Nekonečné plácání o ničem a chlubení se něčím, co k chlubení vůbec není.
Svůj blog beru jako zápisník pocitů a vjemů. A pokud ho někdo čte a některé hlášky a příspěvky někomu pomůžou, tím lépe.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. hmmm zajimavy prispevek...:) Nadia je super...urcite ne namyslena, i kdyz ten pocit muze zpocatku nekdo mit:) Jenom silene kriticka a ona to vi:) a taky nekdy nevi, kam patri...i pres nas vekovy rozdil je to super kamaradka:)

    OdpovědětVymazat
  2. Heh, jakmile jsem si přečetla tento příspěvek pohuly se mi snad všechny vnitřnosti v těle.
    Červenám se :D

    Jinak si všichni pěkně lakujte nehty navzájem :))))

    OdpovědětVymazat