Nemravný návrh

20:09

Milé slečny a dámy, mám pro vás "nemravný návrh".
Když jsem viděla nádherné fotky Teruny a Sandry a jak se tak nedočkavě kroutím na židli při čekání na březnové Elle, ve kterém bude bloggerek ještě více, napadlo mě, což takhle se prostě sejít ve větším počtu?

Vzhledem k tomu, že většina z vás je z Čech a dost slečen je přímo z Prahy, navrhovala bych čajovnu v dolní části Václavského náměstí. Je to příjemné prostředí a hlavně, blízko jak na nádraží, tak k ulici Na příkopech.

Měly by jste o něco takového zájem?

Já vím, máme tady blogy, můžeme komunikovat přez vzkazy, ale jak samy víte, jsou věci, na které se neptáme, ale přesto nás zajímají a diskutovat přes komentáře je časově náročné.

Jediné co mě nenapadá je termín. Navrhujte prosím, kdy by vám to vyhovovalo. Např. někdy v sobotu odpoledne?

Až se na něčem shodneme, pokusím se napsat Teruně, Sandře, Sab a Nadie (pokud jsem na nějakou další autoritu zapoměla, omlouvám se) jestli mají čas a nedorazily by taky. Přecejenom, ne každý má tolik času jako já, a pro mě osobně by byla obrovská čest je poznat, vidět je na vlastní oči, vyfotit se s nimi...a nechat si od nich zkritizovat outfit. Jsou to takové moje bloggerské autority a věřím, že i ostatní začínající bloggerky by si od nich nechaly rády poradit.

Takže...všechny vás moc zvu a stejně tak moc prosím, navrhujte svoje termíny, aby to mohlo začít být tak nějak..oficiální.

Hrozně se na to těším, jak na ty příjemné stránky spojené s vkulenýma očima, kdo že to vlastně je, až po ty méně příjemné, např. bouřlivé diskuse, ostrou kritiku a, co se týče zejména mého blogu, že mě někdo přijde zmlátit pravidly českého pravopisu, anglickou mluvnicí nebo čímkoli tvrdým.

Pište, těším se na všechno.

You Might Also Like

3 komentářů

  1. proc by chtel nekdo videt sabinu? ta vi o mode...

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem určitě pro, ale co takhle počkat, až bude hezky a teplo a udělat si třeba piknik na Ladronce, mohlo by to být docela fajn :-)

    Já v týhle zimě vycházím ven minimálně :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Chemie zítra. Díky za podporu. Ještě mám 3 roky čas, co pak dál, jestli sochařinu a nebo šperky. Ale chtěla bych nejspíše zkloubit základy ze SŠ a s VŠ. Takže oděvy s kovovými doplňky. Šílená prředstava. Zatím to je můj sen. Ale i na snech se musí pracovat. Takže jakmile bude příležitost, začnu odlévat. :)

    Ale kdo ví, jestli o mě bude ještě vidu a slechu :D

    OdpovědětVymazat