AP

16:30

Agent Provocateur je úžasná značka spodního prádla.
Mimo dokonalých materiálů a rafinovanosti má velikost a tvar podprsenek přesně pro moje ani velké, ani malé vybavení.
Jedinou chybičku tohle prádélko má.
 Je... prostě fakt drahé. Nesrovnatelně s tím, co jsme zvyklí si kupovat.

Je to věc, kterou bychom si měly přát od svých milenců, snoubenců, manželů i tatínků, protože právě muži dokážou ženu v nádherném prádle ocenit. (I když to znamená, že krajku z vás často servou během několika málo vteřin... ale není to to nejzjevnější ocenění? Nejkrásnější oblečení se nosí proto, aby mohlo být svlečeno.)

A je to věc, kterou bychom z lásky k sobě samým měly kupovat i samy sobě. I kdyby to neměl nikdo vidět, i kdyby to nemělo nikoho zajímat, už jenom pro ten pocit, být krásná sama před sebou. Protože kdo jiný by nás měl obdivovat, vážit si nás a mít nás rád, než my samy?

Stojí za to, si na to našetřit. A počkat na slevy. 

Zatímco šetření se ukázalo jako dobrý nápad, s čekáním na slevy to už tak šťastné nebylo. V pražském butiku AP žádné slevy nemají. A nikdy mít nebudou. Bylo mi řečeno prodavačkou, když jsem se v tradičním slevovém období na začátku roku přišla zeptat. 

Hm, skvělé. Běžte se vycpat. To je ta provinčnost česká. 

A přihlásila jsem se do newsletteru přímo na britských stránkách a vyčkávala, než to propukne. Protože už jednu podprsenku AP mám, jen jsem se zaregistrovala, opsala jsem velikost, zaplatila kartou a týden nervózně přešlapovala... až včera dorazil balík.

Musím říct, že mám opravdu velkou radost, protože prádýlko skvěle sedí a je přesně takové, jaké jsem si ho představovala. Pod bílou košili skoro neviditelné (až na ty mašličky). 

Jestli tedy můžu doporučit... utíkejte do pražského AP, odzkoušejte si velikost a hned potom se ponořte do vzrušujících vod eshopu agentprovocateur.com

Stojí to za to!





You Might Also Like

6 komentářů

  1. tak neviem sice kolko stala, ale stoji za vsetky prachy!

    Inak pozyvam ta na SUMMER giveaway o tasticku plnu darcekov. Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/07/summer-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  2. Můžu se zeptat na zkušenosti s "vřelostí" prodavaček v pražském AP? Nemusím se bát jít si tam nějakou jen vyzkoušet a pak si podle velikosti objednat nějakou přes internet, ze slev? Běžné obchody se spodním prádle většinou moji velikost nemají, případně mají, tak dva kousky z celého obchodu, barvu nebo střih jsem si nevybírala už hodně dlouho.. (Mám velké košíčky, úzký obvod) V podstatě jedinou která mi naprosto bezchybně sedne mám z podobné cenové kategorie (jako jsou originální ceny v AP) z butiku Le Chaton.. Děkuji za odpověď :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prodavačky v AP jsou ty nejvstřícnější, jaké jsem kdy potkala. Určitě to zkus!

      Vymazat
  3. Ach jo, moji velikost stejně nemají :-/ A to mě ten článek tak natěšil (teda hlavně fotky)

    OdpovědětVymazat