Žensky zelené jaro v Lindex

13:21


V minulém týdnu proběhlo v obchodě Lindex v obchodním centru Nový Smíchov slavnostní uvedení jarní kolekce Perfect Party, propagované herečkou Penelope Cruz. Třicetiprocentní sleva, bublinky a čokoládičky, to byla žhavá kombinace která nalákala nejenom bloggerky, ale taky spoustu čtenářek časopisu Elle. Stálo to za to?

Kolekce Perfect Party je stejně ženská, jako její tvář. Jendnoduché střihy, letní materiály, zdůrazněný pas, rozšířené sukně a vypasované, nebo naopak dráždivě volné živůtky, to je nová vize pro letní párty a koktejly. Krajky, šifon, bílá a zelená, to jsou základní prvky a popravdě, návštěvnice tahle kombinace rozhodně nenechala chladnými. Bylo plno.







Dokonce i já jsem si to okoukávání užila, i když mě bere poněkud jiný styl, skládané šaty dostupné ve třech barvách, dobře padnoucí sluneční brýle, maskáčové psaníčka, krajkové prádýlko, do toho bych klidně šla. Jenže bez zkoušení? Asi ne. A fronta ke kabinkám byla dloooouhá a fronta k pokladnám se klikatila mezi regály se spodním prádlem a dámy čekající na zaplacení po mě vyrhaly nedůvěřivé pohledy, jako bych je chtěla předběhnout.



Co tedy říct závěrem? Teď už se front bát nemusíte, takže pokud máte rádi ženskost a nevadí vám, že materiály nejsou úplně přírodní, určitě se v Lindex zastavte. Já zatím budu slintat nad štrasovou bižuterií, protože jsem ženská, straka, a lesklé kamínky se k oškubané šedé skvěle hodí. Teda, myslím.

Ps: Vyhlašuju soutěž o nejvtipnější popisku k první fotce :-)

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Love Lindex! So sad that we don´t have a shop here in germany.

    Best wishes,
    Jacky

    Vifer Photography

    OdpovědětVymazat
  2. V Linexu jsem si už delší dobu nic nekoupila právě kvůli materiálům, tyhle uměliny nemusím.

    OdpovědětVymazat
  3. zelenou teda moc nemusim, ale kolekce je hezka:)
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  4. Popisek: ŠATY? Co já tady sakra dělám?

    OdpovědětVymazat
  5. Dámy, která mě doprovodíte domů ? :D

    OdpovědětVymazat