Být či nebýt...

15:17



Foto Eliška Kyselková, oblečení Pavel Berky, pro Shooting Fashion Stars 2013 česala durduin.

V diplomové práci pana Vojtěcha Prokeše se píše, že v roce 2008 připadlo na sto narozených třetích dětí 84 umělých přerušení těhotenství, které by jinak vedly k narození třetího dítěte. A to nebyla krize, panečku.
Takže jak to udělat, aby dámy neměly takovou hrůzu z trojnásobného mateřství? A aby je pánové nehnali na kliniky? Pomůžou peníze, školky nebo poloviční úvazky? To je to, co teď řeším.

A nebo vlastně ne. Jak se mohlo stát, že v roce 2010 oproti roku 2006 klesly průměrné hodinové výdělky vysokoškoláků v Královéhradeckém, Libereckém a Jihomoravském kraji? Čím to vysvětlit? A jak to obhájit před vyučujícím? To je vlastně problém číslo jedna.

A nebo ne. Jak získat produktové fotky do magazínu, když obchody které zboží prodávají obrázky buď "kradou", nebo nemají jinde než v papírovém katalogu?

Nebo mě více trápí to, která časová řada se bude nejlépe rozpitvávat a že mi Ewiews po třech minutách spadne?

A neřeším náhodou, co si vzít na sebe na Shooting Fashion Stars?

Ehm, jasně, řeším blbosti, to už jste říkali tolikrát...že už mě to fakt nezajímá.

Jediné k čemu povoluju vyjadřovat se je moje portfolio které najdete na:
 http://okarpecka.wix.com/olgasvozil

 Co bych se měla snažit "dofotit"? Jaké obrázky vám chybí? Klidně mi to přibližte pomocí odkazů.
 (Jasně, chybí titulky i editorialy z papírových magazínů, chybí scany, fotky bilboardů a záznamy televizních reklam, ale to je tuším prác, kterou člověk nedostane hned, práce, kterou musí něco předcházet.)

You Might Also Like

8 komentářů

  1. Tak teď jsem definitivně zmatená z nositele identity Durduin. Nebo Olgy. Nebo nevim.

    OdpovědětVymazat
  2. A ještě. Proč máš potřebu se ptát čtenářů na něco?
    Proč máš potřebu o sobě říkat něco? Do éteru? Když je nebezpečí, že ti někdo bude opravdu ODPOVÍDAT? Mám neodvratný dojem, že se stáváme součástí nějakého tvého projektu. Nazvaného třeba: Jak daleko utáhnu lidi na vařený nudli. Fakt mě to neba.

    OdpovědětVymazat
  3. einee@email.cz9. dubna 2013 v 20:05

    ale né, ten design stránky uá

    OdpovědětVymazat
  4. zvětši okénko pro wardrobe styling, je to hrozně nacpané :D a font mi přijde.. no trošku jako pěst na oko

    OdpovědětVymazat
  5. Co se týče portfolia, tak souhlasím, že font je divný. Po kliknutí na "show more" v galerii by se mohlo zobrazit víc fotek jak tři, možná přidat možnost "show all"? Nebo přidat nějaký číslo, kolik tam těch fotek vlastně je, ať je jasný, jak dlouho klikat :). Jo a nevím, jestli je dobrý odkaz na blog, mohl by odrazovat klienty ;) E.

    OdpovědětVymazat
  6. Když neumíš anglicky, nedělej stránky v angličtině...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To zní jako dost logiský argument nicméně - vznikl tím, že tam mám někde nějakou příšernou hrubku? Pravda je, že na angličtinu nejsem génius, ale domluvím se, nemám problém fotit s lidmi, kteří česky nemluví. Umím anglicky tak jako každý kdo odmaturoval, absolvoval 4 semestry na VŠ a odborné předměty v angličtině. :-P Bohužel, ne jako člověk který pobýval v zahraničí a jazyk používá každý den.

      Vymazat
    2. tak treba spanish, ne spain
      taky se pise mother tongue jako matersky jazyk, nebo jinak bys mohla napsat native speaker, no a vubec ... http://www.careers.ox.ac.uk/the-application-process/cvs/

      Vymazat