Závěrečný proslov

11:31



Nějak mě nenapadá, co takhle ke konci roku říct. Orfeus by o tom, jaký má smysl ohlížet se, mohl vykládat. Do nového roku tedy spokojená, zbytek je rozlité mléko neúspěchů a vylízané talíře úspěchů, a až se o půlnoci sklidí ze stolu, nikdo si nevzpomene.

Nějak mě nenapadá, co takhle ke konci roku slibovat. Tvůrci rozpočtů by o tom, jaký smysl mají předsevzetí, mohli vykládat. Mám seznam toho, co bych měla dokázat tak jako tak, nad kterým je dumat zbytečné. Zbytek je pokračování načatého večera, když už nám zrušili ten konec světa.

Na druhou stranu, chci smeknout svou párty čepičku před všemi, kteří v uplynulém roce přivedli své partnery k oltáři, potomka na svět, školní docházku ke zdárnému konci. Pateticky děkuji všem, s kterými jsem se potkala, všem, kteří ve mě nechali otisk nějaké emoce.
Mějte se pěkně. Ať je všechno takové, jaké si přejete aby bylo. Hodně úspěchů vám všem. :-)


Ps:
Jo, mám nové vlasy, ale fakt jsem nezamýšlela, mít stejný účes jako jiné bloggerky. Prostě jsem kadeřníkovi dala volnou ruku. Dvě hodinky práce a rozhodně ne levný materiál jsem vyměnila za pletenou šálu, a konečně jsem se svými vlasy spokojená.

Jo, mám velikost 40. No a co? Nemá smysl si lhát, šít si o velikost menší svrchníky a kupovat o velikost menší boty. Jak dlouho mi trvalo, než jsem na to přišla? A kolik peněz jsem na tom utratila zbytečně? 

Jo, mám tetování místo snubního prstenu a vím, že to je na celý život. Ale tak nějak...copak má smysl si někoho brát a říkat si, že to je jenom dočasné?

Jo, a jsem šťastná. :-)

You Might Also Like

15 komentářů

  1. Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
  2. Oli novy uces Ti moc slusi! Uzij si krasny prichod noveho roku a az se uvidime, musis mi ukazat to tetovani :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Oops, sorry za predchozi neuspesny pokus okomentovat.
    Chtela jsem jen rict, ze z meho pohledu je to s tvymi prispevky jak na houpacce, nektere mam moc rada a nad nekterymi kroutim hlavou :) A tak to asi ma byt. Krasny novy rok :)


    Vis btw, ze tetovani na prstech ma prvni oddany gay par v Nizozemsku? :))

    OdpovědětVymazat
  4. Krasna, pristanu ti tie nove vlasy! A tiez prajem len to naj do dalsieho roku :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezký článek :). Krásný nový rok!!

    OdpovědětVymazat
  6. moc se milibi tve P.S. me taky trvalo nejakej patek nez jsem prisla a smirila se svou velikosti, ale ted to neresim. Krasny novy rok i tobe!

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Musím pohledat ty bloggerky, co to mají stejné, ať mohu porovnat.
    Jsem rád že jsi spokojená...já s výsledkem i šálem taky.
    Přeji krásné, třeba nějak společně propojené, budoucí dny :)

    OdpovědětVymazat
  9. Tetování místo prstenu je super, vlasy ti sluší, má to švih. Co maj ostatní bloggerky je tak nějak úplně jedno. Zrnko písku ve velikosti vesmíru, možná ani to ne. Tak netřeba se na to odvolávat.)

    OdpovědětVymazat
  10. O tetování místo prstýnku jsem vždycky snila, takže tohle ti moc závidím. :)

    OdpovědětVymazat