Nike

19:57

Nik, nik, ikonik. V úterý 15.5 proběhla v Nike Iconic Storu malinká prezentace nových modelů. Krásných.

Klasické modely se oblékly do potisku londýnského obchoďáku Liberty. Jedná se o "zlatý", modrý a červený kašmírový vzor na tenkém plátně, takže jsme zase doma, letos se prostě plátěnkám nevyhneme. 


Mě za srdce nejvíc chytili tyhle, s modrým potiskem, zepředu vysoké, zezadu nízké, hezky vykrojené pro pohodlí achilovky. Jasně plátenka, tenká podrážka trošku spařená od sluníčka, z pohledu ortopeda asi nic moc konstrukce. Taky si nemohli odpustit tu faju. Ale protože faja není moc vidět a je sladěná a botky jsou opravdu krásné, ani moc elegantní, ani moc sportovní...

Ani červené nebyly úplně k zahozeí. S červenou ale nejsem zrovna moc kamarád. 
Dech mi totiž vyrazily tyhle, wedges. Vždycky jsem uvažovala kde na tenisky na klínku ty italské babičky chodí. Teď už to vím. Je to zvláštní, vtipné. :-)

A taky měli žluté kotníkové...

A žluté běžecké...

Jenomže všechno ve velikostech pro normální lidi. Ani hodně smutný pohled nepomohl, velikost 40 mi byla malá, velikost 41 nedostupná. Je čas udělat teniskám pápá.
 ...
Nebo raději ještě chvilku ne. Existuje totiž tajuplné místo jménem Nike showroom. Tam mají všechny kousky z limitovaných edic a taky ty laskominy, které do prodeje teprve přijdou. A sice ve velmi limitovaném počtu velikostí, ale v nelimitovaných barvách. Pokud Najky, tak třeba razící oranžové, zelené, stříbrné...hm? Co vy na ně?



(Přesto zlatým hřebem programu nebyly boty, ale Oksana, která byla prostě rozkošná.)

You Might Also Like

5 komentářů

  1. veru oksanka je rozkošník najväčší!

    OdpovědětVymazat
  2. jsi lichotnice nejvetsi :) a Babo take :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ty první a druhý by byly fakt boží, kdyby tam neměly tu pitomou fajfku. Já prostě nebudu platit za to, že někomu dělám reklamu, nic cool na tom nevidím. I když jsou ty boty nápadité, nechtěla bych je.

    OdpovědětVymazat
  4. Ty první jsou úžasný, ale souhlasím bez té fajfky. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych brala ty běžecké, třeba bych díky té výrazné barvě běžela rychleji než normálně:) ale ty na klínku mě děsí, nejsem příznivec sportovně-elegantních věcí nebo co to je....

    OdpovědětVymazat