Nezákonná

23:26

Ve vedlejším domě, hned přes ulici, bydlí jedna "Nezákonná".
Přesně tímto slovem by ji nazvala autorka knihy o Coco Chanel, kterou jsem nedávno dočetla.

Nezákonná je blond, mladá, hezká, nosí boty na podpatku a skinny kalhoty nebo sukně, má kabelku LV, hezky se maluje a skvěle se směje.
Před vchodem vedlejšího domu po večerech často stává černý Lexus, jehož majitel si ze zón a policie nedělá tak těžkou hlavu jako ti, kteří se bojí parkovat uprostřed chodníku.
A v něm přijíždí On. Občas se spolu bouřlivě vítají, ona se směje a skočí mu s rozběhem do náruče, nebo dlouze loučí v autě s tmavými skly. A pak auto odjede a Nezákonná jde domů, do svého bytu s okny do rušné ulice.

Kamarádka se mi svěřila, že ji přitahují úspěšní muži. Že se s nimi ráda setkává. Ale jestli je etické, aby s nimi chodila na kávu, když pravděpodobně mají manželky a děti.

Za hodinu se společnicí zaplatí zákazník 1000Kč, slečně jde jenom polovina. Kdyby dělala full service, dostane dvaapůlkrát tolik.

"Hledám slečnu na úklid a nákupy." - "Najdi si holku, vyjde to na stejně peněz a ještě si..."

"Zadaná není nemoc."

"Musíš počítat s tím, že pokud přibereš, nebudeš dostávat práci."

"Bohužel, ve smlouvě je výslovně napsáno, že modelka nesmí mít nafoceny akty nebo topless fotografie."

"Bývalé Marešově milence chodí 50 nabídek k sexu denně!"

"Každá žena potřebuje minimálně dva muže. Ale může jich mít i více, když to zvládne logisticky."


No, co si z toho má člověk vybrat? Co si s tím má počít? Co je důležité, co je správné, co je nutné?
Slyšeli jste nějaká podobná úžasná prohlášení, ať už vtipná, pravdivá nebo smutná?

A vůbec, jak se stavíte k žárlení, na co žárlíte nejčastěji? A jak vidíte nevěru, ať už ze strany podváděného nebo nezákonné?
Řekli byste kamarádce, že je jí muž nevěrný?

PS: Víte proč bloggerky musejí dostávat oblečení zadarmo? Protože na bloggeřích akcích nemají šanci se seznámit s movitými sponzory. - Je to ošklivé, ale je to tak. Jedinný chlap koho potkávám je Vítěslav...a ten jak známo všechno utratí sám za sebe ;-)


Vlastně...co můžu chtít. Líbím se jenom slovenským dělníkům...a mému muži.

You Might Also Like

10 komentářů

  1. Ostatním připadá divné, že se nenechám ani pozvat od cizího na panáka, protože nemám ráda ten pocit, že se pak s tím člověkem musím bavit, že mu něco dlužím. Že jsem věrná příteli, že nechci většinu svého čas trávit nakupováním, stáráním se o sebe. Já si zase říkám, že většina z nich by měla zvážit, jestli není vhodný čas začít chodit na terapii.

    OdpovědětVymazat
  2. Ještě že mám práci, ve které mě vídá jen můj šéf. Se svým BMI 26 jsem pro většinu současného světa "morbidně obézní".

    OdpovědětVymazat
  3. Řekla bych, že důvěra se nedá koupit penězi.

    Kamarádce bych to neříkala, ale řekla bych jejímu příteli, že se ti to nelíbí, ať s tím co nejrychleji něco udělá. Kamarádka se to musí dozvědět od přítele, od jiného člověka by to mohla nést velmi špatně...

    OdpovědětVymazat
  4. pekne napisane a hlavne smutne na tom je to, ze takychto dievcat "spolocnicok" pribuda

    ja byvam dost ziarliva, ale s kazdym vztahom sa to mierne zlepsuje a davam si nato pozor...

    nevera je tazka otazka, asi by som to nerozchodila ak by sa mi to stalo zo strany partnera, ale tak nikdy nehovor nikdy...

    OdpovědětVymazat
  5. Haha, ps je vtipný. Nejlepší je bejt sponzorem sám sobě - takhle mě to naučila moje máma a takhle je to pro mě nejpřijatelnější. Ovšem mám trochu problém s přijímáním :)

    OdpovědětVymazat
  6. jestli rict kamaradce, ze je ji pritel neverny? to je docela tezka otazka. vlastne nevim, pripada mi, ze mi do techhle veci tak nejak nic neni, i kdyz je to dobra kamaradka. ale od nekolika ruznych a ruzne starych zen jsem uz slysela moudro typu ,,neverni jsou nakonec vsichni, takze kdo stoji o nejaky problemy" a toho bych se asi drzela.

    OdpovědětVymazat
  7. Arašídová to vystihla!
    to Daria: a žárlíš jenom na ženy nebo i na koníčky, věci? Já kupidivu nemám problém se ženami, ale s počítačovými hrami..a i to se mi po třech letech snažení podařilo překonat :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Problém s počítačovými hrami :D Já zas s jeho hraním na housle! Prd hraní, folklór a párty to je, beze mě! Zuřím! :D :D
    máš to zas pěkně napsané:))

    OdpovědětVymazat