Benetton na gauči

12:32

Fotograf se inspiroval, našel nádhernou modelku a vyhlásil poptávku po zbytku teamu. Bohužel pro mě, nebyla jsem dost  rychlá, abych dokázala urvat práci stylistky. Byla jsem ale dost pomalá na to, abych necelý den před focením, tedy na poslední chvíli, sehnala práci hairstylisty. A tak jsem si poprvé v životě učesala chemicky rovnané černošské vlasy.

Seděly jsme pak o přestávce na gauči a pojídaly rybu z druhé fotky (uzená makrela) a fotograf, když nás viděl, se musel pousmát. Modelka černoška, hairstylistka s oranžovými vlasy, bílá jako stěna a vizážistka asiatka. Zkrátka, Benetton na gauči :-)

Foto - Lukáš Dohnal
Modelka - Tereza Nyirendová/Scouteen
Styling - Marie Blažková (Kamila Vodochodská)
Make-up - Iveta Duongová
Vlasy - Olga Karpecká






You Might Also Like

10 komentářů

  1. Tak to je dobrá reklama na hlad. Jste jí měly tu makrelu nechat celou.

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé fotky, nejvíc mně fascinuje ta kde je chudák jak anorektička..

    http://michellecakova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Bohužel jediné, co mně utkvělo z fotek v paměti jsou nehezky vystupující žebra. Obávám se, že to nebylo cílem, nebo snad ano?

    OdpovědětVymazat
  4. To Eli: "Nadechni se, zatáhni břicho, tvař se naštvaně, vystrč hrudník, ještě víc...!" Tak nějak zněly pokyny k fotce. Neříkám, že to nemohlo být jiné, lepší. Ale fotograf to tak chtěl, fotograf je tak spokojen. :-)

    OdpovědětVymazat
  5. fotky perfetkni!!! mozna mi taky malinko vadi kontrast kycle+zebra versus vystouple brisko, a absence nader, ale jinak se vam to moc povedlo. A skoda ze tady neni benettonova fotka :)

    OdpovědětVymazat
  6. I kdyz mi propagace tehle hubenur neleze pod fousky, tvoje prace je na jednicku! Super, jsem potesena a oblibuji. Konecne blogerka s talentem :-)))) Tohle uceses, bez zadneho skoleni v hairstylingu?

    OdpovědětVymazat
  7. To Anonymní II: Díky. Nemám žádný kurz. Něco jsem okoukala, na něco se zeptala když jsem viděla nějakého odborníka. Ale zatím jsem i po dvou letech na začátku. Jednou si třeba na kurz našetřím :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Pane bože! Ty žebra! Já se jí bojím!!!
    Na tomhle už není nic glamour, ani zajímavého, ani...prostě mám o ni strach, není "jak" anorektička, ale doopravdy - takhle nikomu, kdo nemá podváhu, žebra nevylezou! Tohle se fotografovi líbí??? Jaký to má smysl pro fotku? S čím to má kontrastovat?

    Ostatní fotky výborné, styling se mi moc líbí.

    (mimochodem nevím, kde vidí anonym z 0:12 "vystouple brisko", nic takového nemá. Snad jen v porovnání s fotkami těch, co zemřeli na podvýživu v Mauthausenu).

    OdpovědětVymazat
  9. myslim ze ten vlasovy stajling je na tom najlepsi! takze gratiulacia..pekna praca

    OdpovědětVymazat