Jak vždy vypadat a působit dobře I.

14:25

Každý chceme vypadat a působit dobře.
Pro ty, kteří mají zazobaného milence, manžela a nebo tatínka, jejich jedinou prací je chodit do školy, na nákupy a na párty, to není nic složitého.


Ale co my, co my ostatní? My co nejezdíme taxíkem, ale dobíháme MHD? Ze školy do práce, z práce do školy, nebo do jiné práce a potom rovnou na párty? Jak vypadat svěže a dokonale, když je málo času a financí taky o moc více není? Jak si vybudovat vlastními silami nejen styl ale i sebevědomí?
Nový "nekonečný" středeční seriál!

Ps: Možná vám některé poznatky budou připadat trochu debilní, ale jsem si jistá, že když se třeba v tramvaji podíváte kolem sebe, pochopíte.

You Might Also Like

6 komentářů

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  2. kůra je jen na stromě, ovoci atp.

    a ted jsem si vsimla jeste linfodrenaze, achjo

    OdpovědětVymazat
  3. co je to linfodrenáž? :D

    OdpovědětVymazat
  4. hmm, od té doby, co jsem ležíc s menší chřipkou, za jedno odpoledne přečetla skoro celý tvůj blog, se nemůžu dočkat dalších příspěvků. Takže příslib seriálu ve mně vzbouzí velkou naději a už se těším.

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé téma! Právě před chvílí jsem nad tím přemýšlela, když jsem se vlekla po městě v tomto nádherném vedru, kdy sotva dýchám, spíš funím a mé taneční držení těla jde totálně k šípku...

    OdpovědětVymazat
  6. Poslední dobou jsem neměl ani čas, ani náladu pročítat blogy...ale doufejme že jsem zpět v plné síle a tak se na seriálek moc těším ;o)

    OdpovědětVymazat