Slibuju že se polepším...

22:34

Čtvrtek, no, to byl teda den. Velice převelice příjemný, i když to probuzení, to už si znova nepřeju.

Začalo to docela nevinně. Abny byla pozvána na "snídani s českými designéry ku příležitosti českého týdne na Bigbrands". A protože její krásná kamarádka a taktéž bloggerka jít nemohla, (Doufám že už je to lepší.) měla jsem tu čest Abny dělat, v první půli garde. Všichni vyfiknutí, Suzie, Dany Rose, Abny i návrhářky a vůbec, opravdu všichni, já taková obyčejná holka...ale jídlo bylo bezvadné, káva vynikající a taky, konečně jsem se, face to face, setkala s Anit z Fashionbooku i s bloggerkou za BigBrands.

Taková obyčejná holka. Fotila Dany Rose

Ale blížila se jedenáctá, takže rychlý přesun do showroomu Daya, 7dub a Sistersconspiracy, který právě slavil druhé narozeniny. Uvítal mě nesmírně energický francouzský buldoček Ema, čtyři návrhářky a návštěva, kterou jsem jak jsem později zjistily už kdysi potkala. Rychlá výměna vizitek, ochutnávka domácího pečiva a hurá dál.
Paní docentka mi schválila dosavadní průběh bakalářky a všechno by bylo skvělé... kdybych nezapomněla doma přívod elektřiny do notebooku a ten nechcípl po pěti minutách. (už má chudák tři roky)
A tak jsem dojela domů, stihla se převléknout, přelíčit... a opět směr Praha.

V 19:00 hod, ve viničním altánu Gröbovka, začínala vernisáž fotografií mé známé fotografky, Petry Klačkové. A že fotí výborně a i místo pro výstavu je skvělé, sešlo se tady mnoho fotografického lidu, od pornografů přes aktaře až po portrétisty herců a takové ty známé firmy, jako je Evička nebo Therezka.
Posezení před altánem

První sklenička...

...poslední sklenička.


Padla jedna sklenička, potom půl lahve, začínalo se stmívat a bylo na čase vyrazit směr Nová scéna ND, kde měla svou přehlídku Iva Burkertová, další z lidí, s kterýma jsem se toužila seznámit. Nebudu se zmiňovat o tom, jak vypadala cesta v tramvaji a proč jsem z modelek viděla jenom rozmazané hlavy a i to jsem posléze vzdala. Hlavní show skončila, pozdravila jsem se s rezavou Ivou, autorkou celého večera, coby novinář jsem dostala redbula s Jegermeisterem...a potom jsem objevila další bloggery, Vítek mi vrazil do ruky pivo .... a byla půlnoc, vyběhla jsem ven, chytla tramvaj, metro a nakonec vlak (cituji zápisek v bloku: "...když s mladými muži, na eskalátorech, opilá, dobíhám poslední vlak...")
Dany Rose a Josh
 
Therezka a Eva Schön
Fotografka s foťákem
Agnes je čím dál odvážnější

Sandra a Agnes



Bloggerský koutek

Vítěslav je chlap, pije pivo.
Tři hvězdy na jedné fotce!


Ráno jsem se vzbudila se zcela neprofesionální společenskou kocovinou. Hlava, tělo, všechno fungovalo. Jenom jsem měla takový nejapný pocit, že jsem někomu řekla něco, co jsem říct neměla a neřekla, co jsem říct měla a vůbec, řekla jsem toho tolik, že už si to ani nepamatuju. Holt, je třeba se naučit pít. V mých přesdvaceti letech už je opravdu načase.

ps: doufám, že ostatní na tom byli aspoň trochu jako já a taky si nepamatují všechno...;-)

You Might Also Like

12 komentářů

  1. na jedne akci jsem videla Agnes, tak vim, ze je vazne hodne hubena, ale kdyz ted vedle ni na fotkach vidim Sandru...to je snad ta nejdrobnejsi zena na svete :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Na té druhé fotce vypadám jako chlípník, který právě klofnul dvě mladé krasotinky :D

    OdpovědětVymazat
  3. Presne pro takove duvody ja radeji nepiju:))

    Mimochodem, "takova obycejna holka" vypada nahodou dobre. Mas docela specificky lezerni styl a na tehle fotce ti to opravdu slusi:)

    OdpovědětVymazat
  4. a jak to na tebe, obycejnou holku, cele pusobilo?

    OdpovědětVymazat
  5. to anonymní1: obě jsou velmi štíhlé. Ale neřekla bych, že nezdravě. Na fotce možná vypadají až hubeně, ale v skutečnosti je to poměrně přirozené.
    to anonymní2: snídaně profesionálně zvládnutá, příjemná, i když trochu možná chladná atmosféra...ale nemůžu srovnávat, na takové akci jsem byla porvé. Vernisáž pohodová, jenom tam bylo moc hladových a žíznivých umělců na to, kolik tam bylo občarstvení...a večr, divoký večírek ve fashion a street stylu

    OdpovědětVymazat
  6. a co sandra? bavily jste se?

    OdpovědětVymazat
  7. To, ze o sobe nonstop pises v kazdem druhem prispevku jako o obycejne holce, ktera nezapada se stava otravnym cliche. :)

    Pekna fotodokumentace, Vitek mel uzasneho motylka a Pauline vypadala jako panenka :)

    OdpovědětVymazat
  8. To Anonymní: nesmírně přijemná milá a inteligentní. wow

    To Nadia: Budu se snažit nevykrádat sebe sama. jenom si se svou mírnou slonvporcelánitou nejsem jistá, jestli někdy zapadnu.

    OdpovědětVymazat
  9. Hurá, konečně někdo něco pozitivního o Sandře, doufám, že všem útočnicím sklapne :).

    Veronika

    OdpovědětVymazat