Kdo nic nedělá, nic nezkazí

22:46

...a kdo něco dělá, musí počítat s tím, že se občas něco podělá.

A zejména to platí tehdy, když s něčím začínáte, když se něčím téměř bez cizí pomoci prokousáváte, musíte si osahat všechna horká kamna a hrnce, kterým se již zkušení vyhýbají obloukem. Ale pak ta radost, když se to přes všechny problémy povede!

Když jsem se "kdysi" mého dnešního "učitele" a inspirátora ptala, jak by popsal svou práci, odpověděl: Někdo se potápí, někdo skáče s padákem. A někdo dělá produkčního. 

Tehdy jsem to moc nechápala. Ale zítra mě čeká už třetí "velká" produkce, navíc okořeněná o řízení cizího auta po Praze, bez navigátora. Nejsem si jistá, jestli porozumíte, když vám popíšu ten zvláštní stav mysli, kdy se téměř každou hodinu něco nového naučíte. Když se několikrát spálíte až k breku abyste pak zvedli hlavu, poučili se z chyb a udělali to znova a lépe.

A že ty chyby nejsou zrovna maličké, o tom by mohl svědčit např. editorial, který čeká v šuplíku na to, až mu bude povoleno spatřit světlo světa.

Ale víte co? Pokud vás něco láká a myslíte si, že to je to pravé, kašlete na to, že to neumíte, že tomu rozumíte jen okrajově. Mě zítra čeká třetí velké focení a připadám si třikrát tak chytřejší, než na začátku. A už jenom ten pocit prozření, je fajn...

Nicméně, stejně mi od cca 8:30 držte palce. Budu bojovat se dopravní situací v Praze, autem mého muže, administrativou i sama se sebou. A pokud je budete držet poctivě, už 23.5 budete moct vidět výsledky. A já pevně věřím, že opravdu budou stát za to.


Ano, vidíte, že nevidíte boty. Není to iluze. Jako správný magor budu boty  shánět až dvě hodiny před focením a klidně se k tomu přiznám. Ubohá stylistka Olga, produkční Olga jí přichystala pěkně nepříjemné a stresující chvilky :-D

Ps: Veřejně prohlašují, že kdybych ještě chtěla dělat produkci a styling zároveň, máte právo mi v tom zabránit i za cenu mého zranění. Monokl po dobře mířeném zásahu pěstí je menší újma než psychické utrpení mého muže, který ty procesy se mnou musí trpělivě snášet. Protože hysterická Olga, to je něco, co pravdu nechce nikdo zažít...

You Might Also Like

3 komentářů

  1. Výborný článek! Držím palce, ať se ti vede v plnění snů...taky mám pár takových, které budou potřebovat hodně pevné vůle, ostrých loktů a prodřených chráničů na pusu :)

    http://so-this-is-her.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  2. Také držím palce. Oběma Olgám a jejich muži též. :) O té třetí Olze vím, že to zvládne a ještě nás tu obohatí geniálním článkem. Závidím jim všem. Ale tak nějak pozitivně.

    OdpovědětVymazat
  3. I am sending you one blog award...so please pass it to other people...check the post for more info...

    Love ur blog x

    http://evaglamazon.blogspot.com/2011/05/one-blog-award.html

    OdpovědětVymazat