Vánoční besídka?

15:18

Určitě jste si všimli ankety. Máte ještě dva dny na hlasování o "vánoční besídce", přesněji o jejím datu. Pak přijde demokratické určení místa. (v Praze, v centru)

Nechci pořádat bloggerské setkání (Starbucks, móda a na večerníček doma) - vánoční besídka je něco mnohem dospělejšího. Proč pít kafe když můžeme sosat svařák nebo punč (nebo kolu), proč se bavit o módě, když existuje i fotografie, politika, historie, filosofie, literatura, umění...
Proč nepotkat lidi kteří jsou skvělí, ale neblogují a nebavit se s nimi až do půlnoci? Může přijít kdokoli, vaši kamarádi, známí, zákazníci...dokonce i ti, kteří by si se mnou něco rádi vyřídili ručně.

Mám pár klasických vánočních nápadů typu "každý přinese dáreček" nebo "každý přinese cukroví", ale záleží na vás. Hlavní je sejít se, pokecat si, zasmát se a nebýt svázaní svými rolemi, kterými se na akcích typu přehlídky, prezentace, focení, řídíme. Prezentovat svoje myšlenky ať už jsou extrémní kterýmkoli směrem.

Pokud máte nápady na místa nebo cokoli jiného, dejte vědět. Datum zatím vypadá na 22.12, ale pokud nesouhlasíte, ještě to v anketě můžete změnit.

Ráda vás uvidím a, na místě proběhne moje osobní forma giveaway ;-)

You Might Also Like

8 komentářů

  1. juchů juchů ano ano já chci besídku pro dospělé plnou nezřízeného řádění a oplzlejch rozhovorů :D

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych hrozně ráda, ale to datum mi nesedí :( Můžu mít reparátní termín?

    OdpovědětVymazat
  3. už teď se těším :) Zítra asi nakonec nedorazím, nemůžu mluvit :/..

    OdpovědětVymazat
  4. Už teď se těším a všechna data nechávám v diáři rezervovaná.

    OdpovědětVymazat
  5. na takovou besídku bych moc ráda přišla, 22/12 jsem ale v noci v práci... budu ale kontrolovat kdyby se termín náhodou změnil :))

    OdpovědětVymazat
  6. To Eva Liliana - můžeš mít i individuální besídku ;-)

    ...uvidíme jak zítra, možná bychom mohli udělat "menší" setkání příští týden...

    OdpovědětVymazat
  7. Oli, dúfam, že niečo zorganizuješ aj pred novým rokom. 22hého budem už vianocovať doma. Rada som ťa spoznala a teším sa na ďalšie stretnutie. Pusk*

    OdpovědětVymazat
  8. ráda bych přišla. ještě uvidíme, jak mi vyjde čas;)

    OdpovědětVymazat