Love vole!

21:31



Seznámení




Zamilovanost




Zvyk



Krize



Konec





Focení pro časopis, které nakonec nevzali. Jaký je váš názor? V čem je chyba?

You Might Also Like

14 komentářů

  1. ja by som fotografie spravila v "rovnakom style" aj ked si myslim ze fotograf/ka to takto planovala aby odclenila casove obdobia, etapy vztahu a kazda uprava ma navodzovat aj prisluchajucu emociu k fotke..aj tak by som ich ale zjednotila..a parik by som nenechala pozerat sa do objektivu priamo..snazila by som sa o "pohlad z dialky"..nezucastnene..nie o pozovanie..a zvyraznila mozno emocie na fotkach.. fotografia "zvyk" napr mi nic nehovori..:( ale napad vyborny, aj to, ze ste sa do toho dali ;) ja len tak skromne som chcela par veci podla MOJHO nazoru..mam rada kreativitu a umenie..a ze sa taketo veci robia..drzim palce! ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Protože z nich nečiší emoce.

    OdpovědětVymazat
  3. "Focení pro časopis" není zadání, není ani jasné, zda vůbec nějaké bylo... Pro jaký časopis? Jako ilustrace něčeho nebo jako story jakási? Hodilo se jim to do formátu? Atd. atd... Tedy není ani možné říci, v čem a zda vůbec je chyba.
    Na první pohled (ale to už jen hádám) -- nejednotnost, pokud to, jak píše koi, byl úmysl, pak zbytečně složitý. Pro média je třeba spíše jednoznačnost.
    A abych přidala vlastní zkušenosti s tištěnými médii -- možná tam těch emocí je příliš! :))))))) (DaT)

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se to líbí. A jaké bylo zadání?

    OdpovědětVymazat
  5. Zamilovanost se mi vubec barevne nelibi, a taky souhlasim ze je strasne chladna
    seznameni a krize jsou nejlepsi fotky, konec-proc se kouka na fotografa a ne na ni
    zvyk je taky zvlastni

    to bude tim chlapkem, styling se mi libi na vsech krom zamilovanosti

    ale treba by se ty fotky hodily prodat do fotobanky

    OdpovědětVymazat
  6. Focení bylo "pro zahraniční internetový magazín"
    tzn. časopis v PDF kde jsou jenom samé "editorialy". Téma láska.

    OdpovědětVymazat
  7. Mimo téma: koukni na www.modnipeklo.cz :).

    OdpovědětVymazat
  8. nápad je dobrý...len mne nejak nesedia výrazy v tvári a ten muž už vôbec nie.

    prvá fotka,posledná a predposledná sú skvelé,ale tie ostatné ja neviem nejak mi to nesedí k tomu.

    Keď sa povie zamilovanosť napadajú ma také veci,ako keď dvaja idú po ulici ona zabalená do neho a on ju jednou rukou drží za plecia,ona sa smeje on je šťastný,alebo ako sú niekde v reštaurácii,na drinku a on jej dá ponúknuť zo svojej porcie,pijú z jedného pohára z dvohc slamiek,prší a on jej dá svoju bundu..vieš,niečo také čisto zamilované-nejaké to riadne klišé!

    a tiež zvyk mi nejak nesedí.Ja by som tam dala niečo také typické ako,že on sedí pri telke ona žehlí,alebo idú spolu po ulici ona telefonuje on ide meter od nej...

    OdpovědětVymazat
  9. Ja bych rekla, ze pokud to bylo do zahranici, tak je to prave moc okate...krasny priklad je fotka zamilovanost, tam prece nemusime davat kvetinu a nutit modely do nablbleho usmevu a navrh dat cervenou, aby to teda jo vsichni pochopili :). To seznameni je naopak vybornym prikladem toho, jak to udelat nenucene...ale jinak tleskam za to, ze tam vubec bylo story, mam pocit, ze vetsina medii si z fashion story to druhe slovo vypousti.

    OdpovědětVymazat
  10. musíš mít ostříží zrak,protože ty silonky nejsou an fotce vubec videt:)),já vim že to nenizrovna vrchol vkusu,ale musela jsem je mít,protože jinak mi v tech botkách klouže noha a to se pak v nich nechodí moc příjemně:))

    OdpovědětVymazat
  11. Verca..a co tak gelove vlozky do topanok? neskusala si? a ono to je proste poznat hned..naha noha je naha noha :) fakt skus tie gelove vlozky..nozicky nebolia a nesmykaju :D pozdravujem ;)

    OdpovědětVymazat
  12. je to stereotyp. stejně tak jako je stereotyp happy-end. přesto mají lidi raději happy-endy, možná proto? ale jinak se mi to moc líbí!

    OdpovědětVymazat
  13. Vždyť je to krásné! mě se to líbí:)

    OdpovědětVymazat