Lalala

18:38

Lala, LuŠtěLa. Znáte je?
Kdo by neznal singl Patnáctiny!
A co si o nich myslíte?

Moje pocity jsou smíšené a spíše, mi je jich líto.
Tři holky vprostěd přerodu z housenky v motýla, každá osobnost, takže se občas moc neshodnou.

You Tube a facebook je vykopli nahoru, (nemluvím o tom co jsou "plotky" závistivců, ať už pravdivé nebo ne) do světa neskutečně tvrdého byznysu.

A ony, inteligentní a zdravě drzé, zároveň ale mladičké a vystrašené, s trochou naivity a dobrým srdcem, se mají udržet, mají růst a letět dále vzhůru. Chtějí tady být pro své posluchače, ale jejich přízeň je docela dost překvapuje.

Kdoví jak zpívají, odešly jsme dříve, než začly. Ale přesto bych jim moc přála, aby z toho "mlýnku na maso" vyšly živé, zdravé, zocelené a tak upřímné a přátelské, jak jsou dneska.
Představa, že se na ně nalepí takoví lidé, jací se kolem nich motali, že pijavice se přisají na mladé holky, které na "středočechy" nejsou zvyklé a které věří v tu morálku, kterou jim doma vštěpili rodiče, mě děsí tím více, čím je pravděpodobnější.
A obávám se tvrdit, že v tomto směru jim ani robusní rodič nepomůže.

Všichni jim budou chtít pomoct zbavit se toho "besídkovského" image, který jim to občas kazí. Doufejme, že nepodepíší smlouvu s ďáblem, jak už to u začínajících bývá časté, že se na ně nenalepí rádoby manager, jako na spoustu jiných.

Pokud tedy překonají svůj strach, ujasní si jaké chtějí být, pro koho tady jsou, shodnou se spolu...pokud dospějí, nebo jim někdo pomůže, můžou zazářit ještě víc. Pokud to nedokáží, zůstanou "tou kapelou která je tak špatná, že ji prostě musíte vidět" ( tohle prohlásili mí známí 23+) a pak zapadnou, znechucené a zklamané.



Včara jsme je spolu s Marse líčily a česaly (pozvány hlavní pořadatelkou, zpěvačkou Lucy Junk). Hezké holky, šikovné. Ze začátku po nás pokukovaly, uctivě nám vykaly....a nakonec si za rohem udělaly své černé linky a cvakající řasy (Zvyk je železná košile, nevím jak vy, fashionistas, ale já a lidi kolem mě moc černě obkroužené oči nemusíme...tak jsem jim udělaly spíš přirozenější look a zjevně to nebylo to, na co jsou zvyklé) A asi mě nenávidí, omylem jsem jim zabavila několik vlásenek a pérek, za což se omlouvám a pokud se ještě někdy uvidíme, slibuju, vrátím i se sponkovýma úrokama... nicméně,
good luck LuŠtěLy, budete to potřebavat :-*

You Might Also Like

7 komentářů

  1. Mně se tedy více líbí šedesátiny Mocipána Umbrtky :)
    http://www.youtube.com/watch?v=QKXC5cVR7sU
    Lada

    OdpovědětVymazat
  2. Kdo odešel dřív, než začly zpívat, dobře udělal, zpívají strašně, nic horšího naše pop scéna fakt nepamatuje, vaši známí mají pravdu. A "inteligentní a zdravě drzé"? Hm, inteligence moc nepobraly, až snad na Štěpánku, jenže její drzost není zdravá, je to typická nafoukaná dcerka maloměstského pana starosty. Což pochopí, kdo si přečte jejich návštěvní knize http://lustela.webnode.cz/kniha-navstev/ A píšou jim tam i lidi, kterým jich je taky líto a snaží se je na ty divné lidi kolem nich upozornit, ale touha být celebritkami je silnější... A rodiče je skutečně neochrání. Vždyť Štěpánčin otec je zároveň autor jejich textů - a umí si snad někdo představit, že dospělý člověk, který je schopen napsat cosi tak neuvěřitelně hloupého jako "Patnáctiny" se dokáže orientovat v realitě šoubyznysu?

    OdpovědětVymazat
  3. Ja nevim tyhle veci neresim, ani nemam touhu si devcata pustit.

    SPise men zaujal web Celebrity bez makeupu
    http://www.celebritybezmakeupu.cz/
    kdes si nemuzu pomoct ale minimalne rasenku+make-up+obarvene oboci nektere maji...zajimal by men Tvuj nazor...myslis si ze jsou opravdu nenamalovane?
    (gottove to v tom pripade moc slusi)
    Housewife

    OdpovědětVymazat
  4. To Housevife: myslím že to je jenom "módní vlna", protože podle těch fotek mají makeup (nemají stíny ale makeup a upravené obočí určitě)a tipovala bych že to prošlo rukama zkušeného grafika ;-)
    Není možné, že by mezi celebritami nebyla žádná, která má kruhy pod očima, rozšířené póry, u starších pigmentové skvrny, červené žilky na tvářích...
    Tohle je jenom hra :-)
    (Evka ma mých fotkách má makeup, i když by laik řekl, že je nenalíčená)

    OdpovědětVymazat
  5. Jen jsem tu viděla nápis LuŠtěLa, musela jsem zareagovat. Je mi děvčat opravdu líto, ale snad z toho holky vyrostou. Song patnáctiny je opravdu k pusmání. O to víc mě zaráží, že text téhle písničky je napsán otcem jedné z dívek!

    OdpovědětVymazat
  6. Asi tak..Když jsem poprvé slyšela a viděla Patnáctiny, tak jsem zůstala civět s otevřenou pusou. Jo, já jsem si totiž myslela, že děvčata mají tak dobrý(černý)smysl pro humor..Jenže ouha, ukázalo se, že holky to berou vážně. A co hůř, plně je v tom podporuje otec jedné z dívenek..Sorry, ale jen totální magor může nechat zpívat svou 13-ti letou dceru "občanku už dostanu, holčičkou být přestanu"...oumájgot!!:D Holky prostě asi moc rozumu nepobraly. Ovšem počítám, že snad zmoudří...a časem budou téhle úchylárny možná i litovat....

    měj se fajně:)B.

    OdpovědětVymazat
  7. Bello, že je tatík (textař-manažer-starosta města)magor bych jako psycholožka možná i mohla malinko upřesnit... Nechce se mi věřit, že se na to máma té holky dokáže dívat. I když, v takhle šouplých rodinách matka často nevidí neslyší. Radši.

    OdpovědětVymazat