Horko

21:34

Oteplilo se. A bývá horko. A já jsem dnešek ztrávila v centru Prahy, lítala jsem po obchodech. (ne, nic jsem si nekoupila)
A že bylo zrovna to horko, hoky se oblékaly letně. Mnoho jsem jich potkala jenom v žabkách, minišortkách a tílku.

Kolik oblečení je podle vás tak málo, že už se to nehodí do města?

(Nějak se v tom neorientuju äž tak moc dobře. Na našem maloměstě se dá chodit bez pohoršení podobně, jako na pláži, seno lidi běžně hrabou v plavkách. )

You Might Also Like

4 komentářů

  1. Helou, Stylistko! Teď jsem koukala na Ašu Kešu a jsem v úžasu. Jestli ses ptala, CO potřebuješ, aby byla jak stylistka "vizuálně atraktivní", tak nepátrej. Seš, SEŠ fakt KRÁSNÁ... To jako fakt; fakt, a jako fakt teda :). Máš tak zváštní fluidum! Je děsně podivuhodný, že to vyskočilo právě z fotek od Ašu. Čím to? Každopádně JE TO TAM :).

    OdpovědětVymazat
  2. Dlouho jsem nad tím přemýšlela a dospěla jsem k závěru, že tohle je v dobách, kdy Lady Gaga a podobně razí styl "zapomněla jsem si doma kalhoty/sukni", nedefinovatelné :)

    P.S.
    Bavíš mě, moc!

    OdpovědětVymazat
  3. zajímavé!
    v Barceloně zakazují chození do města v plavkách v těch mají být lidí jen na plážích...
    v mém městě s obrovskou přehradou je normální jít k ní/od ní v plavkách + sukni/sarongu/krťáskách a nikoho to nepohoršuje...
    řekla bych že vhodné je to do té doby než to ztratí soudnost (ale nikdo neví kde ta soudnost je že jo...) :)
    včera jsem u babi na vsi dělala seno v plavkách :)

    OdpovědětVymazat
  4. Těžko se určuje množství, igelit má jiné "optické" vlastnosti než plátno a síťovina zase jiné. Osobně bych ale pro potěchu (mou) doporučoval jako vzor chytrou horákyni ze stejnojmenné pohádky.
    Dat

    OdpovědětVymazat