Pro letošní léto

22:29

Top 10 a nebo taky "must haves" pro letošní léto

1) BÍLÁ
Bílá bílá bílá bíláááá, komu by se nelíbííílááá... Mám regulérní ůchylku na tuhle barvu. Sice nejsem zrovna opatrná a "jako z cukru" ale zamilovala jsem se do ní. A jak! Je prostě...na léto dokonalá. A protipól mé zimní černé.






+ MODRÁ a PINK
No, letos tady máme barvy, že? Tak abych nebyla takový usedlec, taky si je přizvu. Modrá mi sedí k očím a v zádadě neodporuje mým vlasům. Pink mi nesluší a nikdy asi slušet nebude. Ale to jak úchylně se tluče s oranžovou hlavou mě nenechává chladnou...a nutí nosit občas i pink rtěnku.










2) MADEIRA a KRAJKA
Lehké jako pavučiny, vznešené, ušlechtilé, bavlněné krajky. Kdo nevíte co to je madeira, tak je to plátno, do kterého jsou obvykle vyšité květinky a vystříhané dírky. Pravá madeira je bavlněná a bílá...a aktuálně z ní mají v HM spodní prádlo. Moje další lásky.


























3) JEDNODUCHÉ STŘIHY
Proč si hrát na hrdiny. Miluju jednoduchost, poskytuje dost prostoru pro divoké doplňky, šperky, účesy... pryč s kanýry, flitry a potisky. První jsem přece já, až pak je to o oblečení.











































4) DŘEVÁKY NA KLÍNKU
Po pražské dlažbě se na jehlách chodí špatně. Ne že by to na dřevěném klínu bylo o moc lepší, ale přecejenom, tak zlé to není. Zamilovala jsem se do přírodních materiálů, dřevo, kůže, bavlna... A taky, na podpatcích moc chodit neumím a tyhle boty prodlouží nohy až do nebe a přesto tak nezatíží eleganci chůze.





















































  5) ŠÁTKY, ŠÁLY, TURBANY
Mám zodpovědnost ke svým vlasům, ke svým ramenům a ráda se koupu. A není nic příjemnějšího, než v parném dni ještě mokré vlasy proplést šátkem, schovat pod šálu nebo do turbanu. Sluníčko na ně nemůže, pomalu prosychají a hlava je v chládku. A navíc, připomíná mi to orient, hippies a vůbec, bohémy.











... dalších 5 vyvolených zítra ...

You Might Also Like

5 komentářů

  1. výborný článek, těším se na pokračování :)

    OdpovědětVymazat
  2. já teď všechno kupuji v barvách, protože můj šatník je (byl) úplně černobílý

    OdpovědětVymazat
  3. Užívám si, že letos se trendy psaly v mém starém šatníku. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle mě baví! Těším se na další pětici.

    OdpovědětVymazat